0

Тексас Холдем покер без лимит

Сподели с Приятел!

Няколко полезни съвета при играта на Тексас холдем покер без лимит.

 

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ОТ ТУК

Има съществена разлика между лимит и без лимит Тексас Холдем и тази разлика се основава на позицията на ръцете.Когато играете покер без лимит вие ще разберете,че позицията е много по-важна от колкото в покер с лимит.В покер без лимит вие сами можете да определите колко да заложите.Също така в играта без лимит вие много бързо можете да натрупате голяма банка,но също така можете и много бързо да загубите всичко.

В покер без лимит с  първоначални добри карти вие можете да вдигнете колкото искате и по-този начин да изгоните противниците с по-слаби карти,който в игра с лимит ще заложите малки суми с тези карти.

Когато играете покер без лимит трябва да обърнете внимание на всички суми с който разполагат играчите на масата и размера на пота по-всяко време.

Ще ви дам един пример защо е важно да знаете колко пари имат другите играчи на масата.

Играчът Х има 250$,а играчът Y 25$.Играта е с блиндове 1$ – 2$.Позицията на играч Х е малкият блинд и има  QJ от една боя.Играч Y е на първа позиция и играе Ол Ин .Всички други играчи се отказват,играч Х ще се замисли дали да даде 25$.Но ако играч Y има 250$ и заложи 25$ тогава рискът може да бъде приемлив и играч Х да плати.

Много трябва да внимавате когато играете Тексас Холдем покер без лимит.Винаги преди да заложите помислете хубаво преди да платите каквото и да е,защото в играта без лимит може с едно раздаване на картите да ви оставят без пукната пара.

Още интересни и полезни статии можете да намерите в секцията За Начинаещи.Ако имате въпроси и предложения пишете в коментарите.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ОТ ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *