0

Печеливши ръце на видео покер.

Сподели с Приятел!

Научете кой ръце печелят в играта видео покер.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ОТ ТУК

Видео покер е съчетание от късмет и знание.Късмета е в това,че покер играта раздава картите на случаен принцип.Знанието се състой в това коя карта да смените и коя да не сменяте.Въпреки че късметът е голям фактор във видео покер,не трябва да подценявате и факторът знание.Колкото повече знания имате за видео покер толкова по-големи са шансовете ви за успех.

Без значение какво е нивото ви на знание за видео покер,е важно да знаете какво да запазите и какво да смените, за да се окажете с печеливша ръка.

Ето смисъла с най-често срещаните комбинации във видео покер с който ще можете да спечелите.

Роял флъш  това е ръка която е най-силна в покера.Когато имате пет последователни карти от една боя,като 10 купа,B купа ,D купа ,K купа и А купа.

Стрит флъш  е когато имате пет карти последователно от една боя но с по-малки стойности като 4 пика,5 пика,6 пика,7 пика,и 8 пика.

Каре е когато имате четири еднакви карти ,като 5 пика,5 спатия,5 купа,и 5 каро.

Фул хаус е от три еднакви карти и други две еднакви, като 5 пика,5 спатия,5 купа,и 7 купаи7 спатия.

Флаш е когато имате пет карти от една боя,независимо дали са подредени или не.Например  2 купа 7 купа 10 купа дама купа и поп купа.

Поредни карти stivight е когато имате пет поредни карти независимо от боята.Например 4 спатия 5 купа,6 каро,7 пика и 8 купа.

Тройка  когато имате три еднакви карти е тройка.Останалите две карти не се броят.Например 4 купа,4 пика,4 спатия.

Два чифта е когато имате два чифта карти по-две еднакви.Например 5 спатия,5 пика,и А купа,А спатия.Един чифт е когато имате две еднакви карти. Другите три не участват, освен ако друг играч няма същия чифт.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ОТ ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *