Американска рулетка

Стратегия за американска рулетка: Мартингейл

Най-известната стратегия за игра на американска рулетка е известна като Мартингейл.Тази стратегия се основава на теорията,че губещите завъртания не продължават дълго.

Ето и един пример за системата Манртингейл:

Ако залагате 5$ на червено и то излезе черно вие губите 5$,на следващото завъртане залагате 10$ на червено и то пак излиза черно,сега вече сте загубили 15$.Няма значение вие се придържайте към стратегията и удвоете вашият залог 20$пак на червено.Този път се пада червено и вие печелите 40$.На печалба ли сте?Да вие заложихте 5$+10$+20$=35$,вие сте 5$ на печалба.

Друг подобен подход в стратегията Мартингейл е когато удвоявате залога да прибавяте един от първоначалните залози.Така,че след първоначалният залог от 5$ вие трябва да заложите 10$ и добавете 5$,което прави общо 15$,третият ви залог ще е 35$ и така нататък.Това ще увеличи размера на печалбите когато започнете да печелите.

Има много хора който са печелили прилични суми с тази стратегия.Също така има и много хора който са загубили доста,защото не са си планирали парите и са играли на по-големи залози,а това води до бързо свършване на банката.Така,че ако играете с тази стратегия,по-добре започнете с по-ниски залози.

Има и други стратегии за игра на Американска рулетка с който можете да спечелите доста добри суми.Тях ще можете да намерите в някоя от следващите статии.

Вашият коментар