0

Red Kings Poker

Сподели с Приятел!

d12d294a0f

Като член на OnGame Network, Red Kings Poker редовно привлича над 6,000 играчи в пиковите часове. По време на този преглед, има малко над 3,500 по масите на Red Kings Poker. Тенденцията е към запълване на No Limit Texas Holdem масите; особенов ниските до средни нива. Има игра и на средни и рядко по високите нива. Играят се и Omaha, Stud и Draw игри, на на ниските и средни нива. Обикновено, в пиковите часове може да намерите маса, която да пасва на вашето ниво и парични възможности.

За регистрация в Red Kings Poker

Игрови Възможности в Red Kings Poker

Достъпен на 17 езика, Red Kings Poker предлага международно онлайн покер преживяване. Лобито на Red Kings предоставя цялата необходима информация и макар, че на понякога се обновява бавно, играчите лесно може да открият своята маса или ниво. Самите маси са заобиколени от статични игрални аватари и анимацията е ограничена до балончета с текст (в които се обявяват действията/решенията на играчите) и движението на картите и чиповете. Обикновено играта върви бързо и се забавя само, когато играчите спират за да помислят. Налице е ясен таймер, който алармира играча на ход и останалите, което реално спомага да не се забавя играта много.

Софтуер и Допълнителни Възможности на Red Kings Poker

Предлага също така и различни софтуерни функции, някои от които включват:

Статистики – Водете, редактирайте и анализирайте своите статистики в лобито.

Тесте с Четити Цвята – Опция за още по-ясно различаване на картите.

Частни Маси – Създайте свои частни маса за вас и вашите приятели.

Бележки за Играчи – Водете си записки за да отделяте новаците от акулите.

Обслужване на клиенти

Red Kings Poker предлага един телефонен номер за всички въпроси по поддръжката, както и пет email адреса. Всеки email се използва за спесифични въпроси (промоции, депозити и т.н.) Налице е и адрес на account manager за допълнителни запитвания. Отговорите обикновено идват бързо и са точни и ясни.

Обстановка

Red Kings Poker е базиран в Кипър и е част от OnGame Network. Макар и сравнително от скоро на онлайн покер сцената, Red Kings Poker вече прави сериозно впечатление на онлайн покер играчите съв своите впечатляващи бонуси за първи депозит и регулярни турнири и промоции. Чрез OnGame Network, предлата на PC, Mac и Linux играчите възможност за Java уеб-базирана игра. Не е нужно да сваляте софтуера (макар, че някои функции липсват), като така може да заемете своето място на Red Kings Poker, независимо къде се намирате или чий компютър използвате.
$10 бонус за чифт червени попове в ръка

Когато играете тексас холдем, на каквато и да е маса с реални пари (но не турнир или Sit&Go), и получите два червени попа в ръка – запишете си номера на ръката (или направете скрийн шот с клавиша PrScr на клавиатурата ви и дайте Edit->Paste в програмата Paint – намира се в Start->All Programs->Accessories->Paint). После пуснете следния имейл на accountmanager@redkings.com:
$50 бонус ако загубите с два червени попа в ръка

Първият път когато загубите с на холдем маса с двата червени попа в ръка, имате право на $50. Когато това се случи (не трябва да сте фолднали – трябва да има ShowDown – т.е. да сте играли в ръката до край) пуснете следния имейл на accountmanager@redkings.com:

$500 месечен безплатен турнир

Всеки месец, в който направите 500 покер точки, ще може да играете в специален безплатен турнир с награден фонд $500. Това е в допълнение на бонусите, които може да отключите с тези точки. Играе се само от играчи на RedKings Poker и едва ли броя на всички ще надхвърля 100 – така че си е супер value.
Ако имате само 200 точки, то ще бъдете поканен на фрийрол за $200, ако са над 300, но под 500, ще играете във фрийрол за $300. Всеки месец!

Какво са покер точки

Покер точките се трупат от всякакви игри на покер, казино, турнири и други. Ето основните принципи:
– за всеки 10 цента събран рейк от покер залата, всички играчи, които са сложили някаква сума в пота, получават по 0.1 точки. С други думи, ако сте си фолднали картите на кеш маса играейки холдем, и не сте били на един от блиндовете, вие няма как да вземете точка от тази ръка.
Точки се присъждат и при участието ви в платени турнири. Правилото е, че за всеки долар платен като такса в турнирите ви се дават 5 точки. Следователно, ако се запишете за турнир $10 + $1, получавате 5 точки, за турнир $5 + $0.50, 2.5 точки.

За регистрация в Red Kings Poker

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *