0

PokerStars Sunday Million

Сподели с Приятел!

 

Sunday Million, 02/06/11 в PokerStars.com. Финалната маса основните теми в Sunday Million с участието на, marin06, Itikanpistos, DYBYDX, ghian, bigace223, holyguacmole, pRip43, PURPLE " 99 и gingercankr.

Как да се класирате за PokerStars Sunday Million

Sunday Million е изключително лесен за откриване в лобито на PokerStars. Просто изберете ‘Tурнири’ и ‘Редовни’, или напишете ‘Sunday Million’ в турнирния филтър, за да се регистрирате директно, или пък за сателит. Сателити има през цялата седмица, а входовете им започват от едва $2.20 или 400 FPP точки.

Sunday Million е най-големият ежеседмичен онлайн покер турнир в света! Този турнир, в който се играе холдем без лимит, има гарантиран награден фонд от $1,500,000 и привлича най-добрите онлайн покер играчи от цял свят. Това е турнирът, който всички сериозни покер играчи искат да спечелят, а също така е и най-добрият начин да докажете уменията си на света. През повечето седмици първа награда е в размер на поне $240,000, а често е и повече. Ако се представите добре в този турнир, ще можете да издигнете банкрола си до нови висоти и да живеете живота на покер професионалистите.PokerStars провежда стотици сателити през седмицата, което означава, че играчи от всички залози могат да спечелят място.

PokerStars Sunday Million

PokerStars Sunday Million е най-големият ежеседмичен онлайн покер турнир в света!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *