0

PokerStars – Защо да играете в PokerStars?

Сподели с Приятел!

Отговорът е прост. PokerStars ви предлага най-доброто покер преживяване в интернет, независимо дали сте нов играчи, или играете от години. Можете безплатно да изтеглите софтуера на PokerStars и да започнете да играете, така че ще можете лесно да научите основните неща в покера. Когато усвоите основата, можете да започнете да се състезавате за истински пари в многото различни покер игри, които предлага PokerStars. Всяка секунда започва нова игра с входове, подходящи за всички играчи.

Всичко това се случва в нашия ненадминат софтуер, за който предлагаме и денонощна поддръжка. Можете да играете турнири или кеш игри на всякакви лимити, както и да се възползвате от привилегиите на нашия VIP Клуб веднага след като започнете да играете за истински пари.

Ето още причини, поради които PokerStars е най-доброто място за покер в интернет.

Започнете да играете безплатно в PokerStars

Можете да изтеглите игралния софтуер и да започнете да играете тексас холдем безплатно още сега. Предлагаме повече безплатни маси от всеки друг сайт, така че ще можете да изпробвате напълно безплатно всичко, което предлагаме. За да започнете да играете в PokerStars още сега, изтеглете игралния софтуер и потърсете за разделите "Виртуални пари" в лобито.

Ненадминат софтуер

PokerStars софтуер включва множество специални възможности. Можете да избирате различни теми за масите, дизайн на картите, аватар, да променяте размера на масите си и позицията си на тях, да изключвате анимациите и звука, да си запазвате бележки за противниците си, да чатите с другите играчи и да поискате история на ръцете и статистика. Можете също така да играете в PokerStars на много различни езици, в различни валути и часови зони. Игралният софтуер е достъпен както за Windows, така и за Mac. За повече информация посетете нашата страница за специални възможности.

Постоянно се опитваме да правим софтуера си дори още по-добър, така че ако имате предложение как да го подобрим, пишете ни на ideas@pokerstars.com.

Най-добрият отдел поддръжка

PokerStars предлага отдел поддръжка, който постоянно е избиран за най-добрия в бизнеса – нашият екип е най-компетентният в онлайн покера. Членовете на нашия отдел поддръжка ще отговорят на вашите въпроси денонощно, седем дни в седмицата. Ако имате някакви въпроси за PokerStars, пишете ни на support@pokerstars.com.

Безопасност и сигурност за сметките

Разработили сме най-стабилната игрална система в света, която може да се справи със стотици хиляди играчи и милиони транзакции на ден, което гарантира оптимална сигурност и безопасност. Ценим честността в нашата игрална система над всичко друго и затова използваме последните криптиращи технологии. Парите ви се пазят в отделни сметки и не се използват за оперативни цели. За да разберете повече, посетете нашата страница сигурност.

Лесно депозиране, бързо теглене

Предлагаме много бързи и лесни за употреба методи за депозиране на пари в сметката ви в PokerStars, включително кредитни и дебитни карти, онлайн портфейли, предплатени карти и банкови трансфери. Разбираме нуждите ви и предлагаме светкавични тегления чрез избран от вас разплащателен метод. За пълен списък с предлаганите методи, вижте  страницата на PokerStars за истински пари.

Най-добрия избор от игри и лимити

PokerStars е най-големият покер сайт в света, така че винаги ще има място което ви чака. Предлагаме огромно разнообразие от игри, включително Texas Hold'em, Omaha, Stud, HORSE, Five Card Draw, Razz, 8-Game и Badugi. Блиндовете започват от едва $.01/$.02 и стигат до $1,000/$2,000, което означава, че има игри за всички. Всичките ни игри с истински пари са достъпни и за виртуални пари, за да можете да упражнявате уменията си и да играете покер безплатно.

Най-големите турнири в PokerStars

PokerStars е рекордьор в областта и е дом на турнирния покер. Нашите турнири са с входове, подходящи за играчи от всички залози. Сред тях е и най-големият ежеседмичен онлайн покер турнир – Sunday Million, който има огромен гарантиран награден фонд от $1,500,000. Можете да участвате и в нашите Sit & Go турнири, които се провеждат денонощно с входове, започващи от $1.

А когато става въпрос за сателити за големи събития, PokerStars просто няма равен. Предлагаме ви сателити за онлайн турнири, като Sunday Million и Sunday Warm-Up, World Championship of Online Poker (WCOOP) и Spring Championship of Online Poker (SCOOP). Всяка година нашите сателити за турнири на живо изпращат стотици играчи на събития, като European Poker Tour (EPT), Latin American Poker Tour (LAPT), Asia Pacific Poker Tour (APPT), PokerStars Caribbean Adventure (PCA) и World Series of Poker*. Всъщност, ние класираме повече играчи за WSOP* от всички други покер сайтове, взети заедно.

Ненадмината наградна схема и VIP Клуб

Като награда за играта ви в PokerStars, вие автоматично ставате член на VIP Клубаот момента, в който започнете да играете за истински пари. Колкото повече кеш игри и турнири играете, толкова повече точки за редовни играчи (FPP точки) получавате. Можете да използвате тези точки за закупуването на артикули от нашия VIP Магазин. Докато трупате точки ще се покачва и VIP статусът ви, което означава дори още повече награди и привилегии, включително бонусни FPP точки и безплатни входове за турнири на PokerStars.  за турнири на PokerStars.

Защо да играете в PokerStars?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *