0

PokerStars – Есенни фрийроли за депозирали играчи

Сподели с Приятел!

Спечелете пари и PokerStars артикули напълно безплатно!

Тази есен играчите от България имат шанса да спечелят парични награди и PokerStars артикули напълно безплатно!Трябва просто да направите своя първи депозит с реални пари и ще получите вход за нашите  Есенни фрийроли за депозирали играчи. Има два турнира, всеки с награда от $1,000, плюс PokerStars чип комплекти и шапки. Най-хубавото е, че тези безплатни турнири са специално за играчите от България!

Турнирите са идеалният начин да започнете да играете с реални пари в най-големия покер сайт в света PokerStars . Ако още не сте направили това, можете лесно да свалите безплатния покер софтуер на PokerStars и да си направите сметка. Можете да гледате нашите видео инструкции, които ще ви покажат как точно да инсталирате софтуера за игра на PokerStars, да се регистрирате и да направите депозит.

Как да играете в Есенните фрийроли за депозирали играчи в PokerStars

Можете да играете в Есенните фрийроли за депозирали играчи и да спечелите великолепни награди като следвате тези две лесни стъпки:

Стъпка 1: Направете първия си депозит с реални пари в PokerStars  като използвате кода „AUTUMN” и ще получите два билета за фрийролите. Запомнете, вие също получавате и 100% бонус за първи депозит до $600.

За бързо и лесно депозиране моля, използвайте нашия нов ePay метод за депозиране.

Стъпка 2: Регистрирайте се за турнирите. Есенните фрийроли за депозирали играчи ще се състоят в неделя на 24 октомври и 7 ноември от 20:00 българско време (13:00 ET).

Можете да намерите двата фрийрола в лобито на PokerStars като изберете „Турнири” и „Регионални”. Регистрацията и за двата турнира започва от 11 октомври. Играчите, които депозират преди 24 октомври, могат да участват и в двата фрийрола. Тези, които депозират след тази дата, могат да играят само в турнира на 7 ноември.

Награди от Есенните фрийроли за депозирали играчи в PokerStars

Всеки фрийрол има награден фонд от $1,000, който се разпределя между играчите, завършили в първите 33%, плюс следните награди:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *