0

ParadisePoker – €8,000 безплатен турнир за Лоялни Клиенти

Сподели с Приятел!

До всички наши редовни играчи, този невероятен безплатен турнир е за вас. Ние постоянно се стремим да обновяваме и подобряваме услугите, предлагани в Клуба на играчите и този безплатен турнир, който ще се състои всеки месец е най-новата ни промоция. В допълнение към магазина в Клуба на играчите и паричните бонуси, можете да се включите и в този турнир, като отиграете 1000 рейк ръце за последните 30 дни. Топ 50-те участника в турнира ще получат допълнително и места за следващия €100,000 Head Hunter турнир.

€8,000 безплатен турнир за Лоялни Клиенти

 • Име: €8,000 Loyalty FR
 • Кога: Всеки последен Вторник от месеца, в 18:00 GMT
 • Вход: 1 500 рейк ръце за последните 30 дни

  Детайли–безплатен турнир за Лоялни Клиенти

  С толкова много варианти в покер и игри, които да научите, за ParadisePoker е удоволствие да ви представи маси за игра на покер онлайн, на които играете безплатно, за да можете да затвърдите уменията си и усъвършенствате играта си.

  Сред игрите, които можете да играете безплатно, са:

  • Texas Hold'em, Omaha High & Hi/Lo, 7 card stud, 5 card stud, 5 card draw и 5 card draw 7-A.

  След като въведете потребителското си име и парола, влизате в покер залата на ParadisePoker. Тук можете да изберете игра, която можете да играете, и да натиснете бутона “Упражнения”. Просто изберете маса, на която да играете покер, и започнете. Масите за упражнение са абсолютно безплатни – ще получите съответен кредит от средства и можете да играете колкото си поискате.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *