0

European Poker Tour – главния турнир

Сподели с Приятел!

Сателити за Сезон 7 на ЕРТ – Класирайте се още сега главния турнир!

Сателитите за EPT Prague и EPT Deauville вече са достъпни!

Наградният пакет за Довил е на стойност €8 000 и включва вашия вход за главния турнир, настаняване в Royal Hotel(осем нощувки за двама от 24 януари до 1 февруари, включително закуски и интернет), както и €818за разходи.

Наградният пакет за Копенхаген е на стойност €7 000 и включва вашия вход за главния турнир, настаняване в Radisson SAS Scandinavia Hotel(за двама от 20 до 27 февруари, включително закуски и интернет), както €670,40 за разходи.

Важно: Престоят в хотел е включен само в пълните EPT пакети. Ако спечелите пакет, включващ само мястото за турнир, трябва сами да организирате настаняването си. За най-добрите цени за хотели в близост до събитието вижте сайта за EPT хотели.

За да се регистрирате в сателит, отворете лобито на PokerStars и влезте в раздел „Събития” / „EPT”.

Сателити за Сезон 7 на ЕРТ – Класирайте се още сега за главния турнир!

Сателитите за EPT London и EPT Vienna вече са достъпни! Наградният пакет за Лондон е на стойност £8 000 и включва вход за главния турнир (29 септември – 4 октомври), настаняване в хотел Hilton London Metropole (осем нощувки за двама от 28 септември до 6 октомври, включително закуски) и £682 за разходи.

Наградният пакет за Виена е на стойност €7 300 и включва входа ви за главния турнир, настаняване в Hilton Hotel Vienna (седем нощувки за двама от 25 октомври до 1 ноември, включително закуска) и €726 джобни.

За да се регистрирате в сателит, отворете лобито на PokerStars и влезте в раздел "Събития" / "EPT".

European Poker Tour (ЕРТ) Сезон 7– главния турнир

Най-богатата покер серия на живо в света се завръща за поредния си сезон, предлагайки нов график, пълен с големи турнири в най-впечатляващите градове в Европа. Сателитните квалификации вече са достъпни, като наградните пакети, които можете да спечелите, предлагат всичко необходимо за покер пътуването на живота ви!

EPT е серията, която всеки иска да спечели. Ето защо най-големите имена в играта участват всяка година, включително и членовете на Team PokerStars Pro, както и хиляди играчи, класирали се през PokerStars, като всички те се опитват да спечелят огромни награди и титлата Шампион на ЕРТ. В ЕРТ се печелят цели състояния, раждат се нови звезди – това е мястото, на което покер играчите идват, за да се докажат.

Новият сезон включва спирки в Лондон, Барселона, Прага, Копенхаген, Сан Ремо и много други страхотни места, като новите спирки в Талин, Естония и Виена, Австрия. Ще има още една екскурзия до Бахамите за PokerStars Caribbean Adventure (PCA), завръщане на Snowfest и престижния голям финал в средата на 2011 (мястото ще бъде обявено скоро). Това е Сезон 7 на ЕРТ. Ще бъде огромен. А вие вече можете да се класирате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *