0

€20,000 в Супертото всяка седмица!

Сподели с Приятел!

Спомняте ли си Тото1? Унибет Ви предлага собствената си версия на играта с прогнози – Супертото. Всяка седмица най-проницателните ни клиенти си разделят поне €10,000! Участвайте сега!

Супертото е игра с награден фонд, в която трябва да познаете изхода от 14 мача. Парите от всички участващи влизат в наградния фонд, който се разделя между победителите.

Супертото

Супертото талонът се състои от 14 мача с номера 1-14. Ако изберете само по един изход от всеки мач (победа за домакина или госта, или равенство), ще имате една комбинация.

Ако мислите, че ще е трудно да познаете резултата от даден мач, може да повишите шансовете си, като изберете повече от един резултат. Това се нарича комбинирана система, при която подсигурявате залога си. В комбинирана система, базовата цена на талона Ви (0.10) се умножава по броя на резултати, които сте избрали за всеки мач.

Супертото е Европейска игра, следователни всички цени и награди са в Евро. Цената на Вашия талон и всички печалби автоматично се прехвърлят във валутата на Вашата сметка.

Супертото Джакпот

Гарантираният награден фонд при един победител за този талон е € 10000!

Как да играете Супертото

Изберете резултат за всички 14 мача от списъка

Ако не сте сигурни, какъв ще е резултатът, може да маркирате повече от един изход от мача. Това, естествено, ще увеличи цената на Вашия талон, защото създава допълнителни комбинации.

Когато сте готови, натиснете "Предайте". Вашият талон ще бъде регистриран и Вие ще може да го видите по всяко време в секцията 'Неуредени Залози' в 'Моята Сметка'.

Place your Supertoto coupon and enjoy the best payback in the market!

Късмет!

(Моля разгледайте секцията Общи Условия, за пълните правила на Супертото.)

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *