0

€100 покер фрийрол всеки четвъртък

Сподели с Приятел!

Всеки четвъртък, от 21 часа, всеки покер играч ще спечели. По-добрите покер играчи ще спечелят пари, а другите ще спечелят от опита, който придобиват, в този безплатен покер турнир. Едно е сигурно – всички ще се забавляват!

€100 покер Фрийрол всяка седмица цамо за Българи и само в Унибет!

Сигурно се чудите какви са условията за участие в този фрийрол. Отговорът е лесен: Никакви. Стига да имате български адрес, регистриран в детайлите на Вашата сметка, Вие ще можете безплатно да поиграете покер срещу други играчи от България.

 

Именно това прави този покер турнир толкова примамлив. Конкуренцията е сведена само да онлайн играчи от България. И въпреки, че ние имаме славата на покер майстори, което двама българи доказаха на последния покер турнир ‘Unibet Open’, като се класираха сред първите 30, на този фрийрол няма да трябва да играете срещу целия свят.

Ето и малко детайли за самия покер турнир: 

• Началният му час е 21:00 всеки четвъртък, като това подлежи на промяна, затова проверявайте редовно покер новините на сайта на Унибет

• Всеки регистриран получава 1500 чипа

• Блайндовете започват от ниво 10/20 и се покачват на всеки 10 минути

• Всеки отпаднал получава възможност за ‘rebuy’ срещу €1 Това е най-важното, което трябва да знаете за този покер турнир.

Сега остава само да се забавлявате с Унибет Покер!

За регистрация в Унибет покер

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *