0

Cash Back Бонус

Сподели с Приятел!

Нашият невероятен Бонус предлага Cashback на даден процент за различни срокове. Когато се сдобиете с Cashback промоционален код ще има пълно обяснение на условията, обърнете внимание на тези параметри – срок, срок на валидност, Cashback процент, максималната сума на Бонус, други специфични условия.

 

 

Как да се сдобиете с промо код за Cash Back Бонус?

Има много начини да се сдобиете с такъв промо код. Всички тези кодове са в ограничени количества и се предлагат ексклузивно на различни клубове, при отделни маркетингови кампаний, спортни мероприятия и организации. Най-честият начин за сдобиване с такъв код е да го получите като част от нашите периодични мейли до членовете – ние изпращаме такива кодове на случайни потребители, които имат включена опцията "Искам да получавам промо материали" в клиентския си профил.

За да получите Cash Back Бонус:

1. Влезте на сайта с потребителското си име
2. Кликнете на `Персонална зона`
3. Изберете `Промоции`
4. Въведете Бонус код `FIRSTDEPOSIT`
5. Кликнете на бутона `Вземи`
Following requirements apply:

Вие получавате фиксиран процент обратно кеш от нетните си загуби от спортни залози за определения период!

Ако сметката Ви отчете нетна загуба за определения период ние ще добавим фиксиран процент от тази нетна загуба обратно в сметката Ви в кеш. Това са реални пари, с които може да започнете да залагате на момента – никоя друга организация за залагане не предлага подобен Бонус.

Максималната сума по Бонус е ограничена до 5000 евро (или валутен еквивалент) и 10% от общия Ви оборот от спортни залози за определения период.

Не се налага да залагате Бонус.

Бонус може да бъде изтеглен на момента.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *