0

Betfair – Участвайте в Betfair коледен турнир

Сподели с Приятел!

За регистрация в Betfair от тук

Участвайте в Betfair коледен турнир $40,000 Christmas Raked Hands Frenzy, който ще се проведе от 11 до 29 декември. В него всеки участник може да победи независимо от размера на стейка на масата за игра. Играчите които изиграят най-много на брой рейк ръце в Gold, Silver и/или Bronze класация на лидерите независимо от нивото си ще получат страхотни награди, като например Пакет за турнира $5,000 GSOP Live Seville.

Не пропускайте шанса си в Betfair!

  • Играчите спечелили най-много рейк кеш ръце във всяка една от класациите през промоционния период ще бъдат обявени за победители
  • Рейк Ръка = Всяка кеш/ring game ръка в която играча е платил рейк (вие трупате рейк при игра след флопа!)
  • Съвет: Натрупването на рейк ръце е лесно при игрите с фиксиран лимит, тъй като те се играят след флопа по-често от колкото при ръцете в безлимитните игри

Betfair

GSOP Grand Final-Seville Package ($5000): Пакета включва buy-in от $3,300 за GSOP Live Main Event , който ще се проведе в Казино Aljarafe в културната столица на Испания, Севиля от 13 до 16 април, 2011. Пакета включва също настаняване в Хотел Alcora (12 – 17 април), покана за Welcome Party и допълнителни джобни пари. Пакета може да бъде заменен за кеш награда в размер на $3000 (60% от стойността на наградата).

** Специално за турнира Raked Hands Frenzy през декември Betfair ще раздаде на класиралите се участници в турнира Raked Hands Frenzy Freeroll специален подарък върху спечелените от тях кеш награди. Те ще получат специален софтуерен продукт наречен Betfair Tracker. Някой от предимствата на Betfair Tracker key включват: Събиране на статистика за противникови играчи в реално време и поведение на игра, изчисляване на pot odds, преглед на вашата игра и откриване на конкретни нейни недостатъци, преиграване на ръце, турнири или цели сесии и тн. Спечелете подаръкт на Betfair за да подобрите играта си!

Не пропускайте шанса си в Betfair!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *