Системи за спортни залози

Spread the love

Система

Системата се разглежда като опция основана на акумулатор. Най-често използваните системи са Трикси, Янки, Щастливите 15 и Канадска. Те представляват пълно покритие на всички типове залози – в допълнение на акумулатори се включват залози като двойни, тройни и други. Трикси включва 3 селекции, Янки – 4, а Канадска – 5. Тези системи покриват всички възможни двойни, тройни и акумулатори. Например Щастливите 15 включва 4 селекции и се състои от всички двойни, тройни и акумулатор на 4-те сингъла. Янки също е базирана на 4 селекции. Тя представлява алтернатива на Щастливите 15, но без единичните.

Залозите чрез системи имат редица предимства пред акумулаторите, защото не е нужно задължително да познаете всички срещи за да спечелите. Хората често залагат по-големи суми на системи, отколкото на акумулатори, именно заради възможността за печалба дори и при непознаване на всички събития.

Ако говорим за различни типове залози, то това е само върхът на айсберга. За повече детайли и информация за различните спортни залози и стратегии при залаганията може да прегледате останалите раздели в този сайт.

Системи за спортни залози – Стратегии и тактики

Има два главни пътя по които може да поемете. Може да откриете сайт със съвети и системи за залагания, или пък да си разработите своя собствена система. Преди да пристъпите към създаването на собствена уникална система е добре да натрупате определен набор от знания за залаганията. Напишете си домашното, отделете време и усилия, защото те рано или късно ще се възнаградят. Нещата не могат да се случат бързо, но ако сте упорити и последователни вие неизбежно ще постигнете успех.

Целта на всички системи за залагания, е да печелите пари, но не в краткосрочен, а в дългосрочен план. Ето защо системите за спортни залози са много важни. Намерете време и влезте в Интернет. Разгледайте статистиката и търсете тенденции – като повтарящи се събития. Например, може да откриете, че мачовете на даден отбор почти винаги завършват с резултатност по-висока от 2.5 гола, ако са срещу отбор от втората половина на таблицата. Може да откриете и много други тенденции – например че даден отбор умее да се връща в мача при изоставане 1-0 след първите 20 минути – тогавазалозите „На Живо“ са една добра възможност да изпробвате шанса си.

Мартингейл

Много популярен пример сред системите за спортни залагания е „Мартингейл“. Тя се основава на едно просто правило – удвояване на залога след загуба. Ако първият ви залог е на стойност 1лв и загубите, следващия е 2лв. Ако и вторият загуби, то следващият фиш е за 4лв, и т.н…. докато не спечелите. Всичко звучи много добре на теория, но нещата могат бързо да излязат извън контрол. При тази система може бързо да се окажете без капитал и да банкрутирате. Това е само един пример за система за спортни залози, която може да приложите.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Хазартът е забранен за непълнолетни лица под 18 години. Ако чуствате, че имате проблем с хазарта и желаете помощ, Ви молим да се свържете със следните организации.