0

10-те най-големи победители в онлайн покер игрите

Сподели с Приятел!

10-те най-големи победители в онлайн покер игрите

Илари Сахамис заема първото място в класацията за най-големи печалби в онлайн покер пространството за изминалата седмица, след като играта му бе изпълнена с вълнуващи възходи и падания.

Той изигра повече от пет хиляди ръце, с които записа няколко страхотни печалби, най-голямата от които възлизаше на 324 хиляди щатски долара. Въпреки това, непостоянството в представянето му бе съпътствано и със сериозни загуби (128 хиляди долара).

В края на седмицата все пак той бе на печалба от 283 хиляди от същата валута, кеото е много добър резултат, като се има предвид миналогодишното му представяне.

Макар Сахамис да спечели приза, професионалистът Фил Галфонд също направи изключително добро впечатление, тръгвайки си с 400 хиляди долара по-богат от невероятна покер сесия в четвъртък.

Въпреки, че през по-голяма част от седмицата Галфонд играеше на загуба, тази невероятно печалба му помогна да се изправи на крака и да завърши с положителен банкрол от 158 хиляди щатски долара.

Австралиецът Дейвид Елдар също направи невероятно завръщане на онлайн покер сцената, печелейки 265К долара, след повече от месец почивка.

Играчът с псевдоним „Phisherman36” се нареди в челната тройка, след страхотно представяне и печалба от 263 хиляди долара. Някой от другите забележителни играчи допълнили челната десятка са: Бен Толерене с печалба от $214,000, Крис Ейреабу ($114,000) и Фил Валбек ($112,000). Вие също може да спечелите, като вземете вашият Betfair покер бонус .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *