0

Унибет покер как да започнем да играем

Сподели с Приятел!

Като клиент на Унибет, трябва просто да изтеглите покер софтуера и да влезете с Вашия покер прякор.

След като изтеглите софтуера, може да влезете в Лобито и дори да наблюдавате истински игри, преди да се регистрирате. Може да се впишете (Sign Up) от менюто File в лобито.

Ако не сте клиент на Унибет, трябва да се регистрирате и да отворите Унибет сметка, преди да изтеглите софтуера и да създадете псевдоним.

За да изтеглите покер софтуера, натиснете 'Изтеглете' в покер Лобито и следвайте простите инструкции.

След като сте изтеглили софтуера, трябва да създадете покер псевдоним. За да създадете псевдоним, следвайте инструкциите, когато стартирате покер програмата за пръв път.

Инструкции за започване с покер.

Какво са ВИП точките и как да ги използваме?

ВИП точките са индикатор за лоялност, който получавате от Унибет всеки път, когато играете рейкната ръка. Може да похарчите Вашите ВИП точки, като си закупите вход за всеки от мулти-турнирите, които са маркирани с “VP”(в колоната за 'buy-in'). * За повече информация относно ВИП точките и за това какво е рейкната ръка, моля погледнете секцията с промоции в покер програмата.

Възможно е да играете покер на различни маси по същото време (въпреки, че софтуера е взискателен и няма да може на всички компютри). Когато е дошъл моментът да играете на една маса, тя ще се покаже пред другата маса. Играта на две (или повече) маси се препоръчва само на опитни играчи, защото трябва да се уверите, че не забавяте играта за другите играчи. Нашият софтуер Ви позволява да играете на до 10 маси по едно и също време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *