0

Унибет мобилни залози

Сподели с Приятел!

Направете единични и мулти залози (до тройни) на Шампионската Лига, Премиър Лийг, Серия А, Примера Дивизион, Хокей на Лед, Голф, Тенис и Конни Надбягвания.

За да се запишете за услугата за мобилни залози, влезте в страницата на Унибет и натиснете върху "мобилни залози" в менюто.

Попълнете формуляра, изберете ПИН код и сте готови. Ще Ви изпратим букмарк на телефона и потвърждение за активация на Вашия имейл адрес веднага.

Услугата за мобилни залози е достъпна само на телефони, които поддържат WAP. Ако телефонът Ви е сравнително нов, най-вероятно ще стане.

 

Как да се регистрирате за мобилни залози?

Трябва да сте регистриран клиент на Унибет, за да правите мобилни залози. Ако все още нямате сметка, натиснете 'Регистрирайте се' в Моята Сметка, в горния десен ъгъл на страницата на Унибет. За да се запишете за услугата за мобилни залози, влезте в Унибет и натиснете 'мобилни залози' в горното меню. Попълнете формуляра и сте готови. Ще изпратим букмарк на Вашия телефон и потвърждение на Вашия имейл адрес. Ще можете да правите мобилни залози до минути.

Услугата е достъпна на всеки телефон, който поддържа JAVA MIDP 2.0. Ако телефонът Ви е сравнително нов, пробвайте услугата, най-вероятно ще работи.

Докато телефонът Ви използва GPRS, ще можете да получавате обаждания и съобщения. мобилни залози се самоизключва и после включва отново, когато Вашият разговор приключи.

Какво става ако загубите връзка докато правите залог?

Ако загубите връзка с мобилната Ви мрежа, докато използвате услугата ни, ще можете на направите мобилния си залог след като сигналът е възстановен.
Ако загубите връзка точно когато правите залога, той може би не е преминал. Може да се уверите в това като проверите секцията "Неуредени залози" на Вашия телефон или като се обадите на нашия отдел за обслужване на клиента. Ако сте близо до компютър, може да проверите секцията "Неуредени Залози" в Моята Сметка на уебсайта.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *