0

Унибет – Готови ли сте за предизвикателството?

Сподели с Приятел!

Унибет Ви кани във вълнуващия свят на Игрите Умение. Докажете се на любимите ви игри, като се пробвате срещу други играчи в сайта на Унибет! От аркади до спортни игри, от джакпоти до игри с карти, имаме по нещо за всеки вкус. Въпросът е дали сте достатъчно добри!

Играйте Сега в Унибет!

Игрите Умение са игри на Унибет, в които единственото, което има значение, е вашето умение, а не късметът. Всяка игра ще ви постави срещу друг играч от нашия сайт, който е с подобно ниво на умение на избраната от вас игра. Другият играч играе при абсолютно същите условия като вас. Двамата правите еднакъв залог и победителят печели всичко! Изберете си игра от, и оставете уменията Ви да си кажат думата!

Единични Игри в Унибет

Играйте Сега в Унибет!

Имате възможност да предизвикате друг играч или играчи или да играете сам. Играчът с най-висок резултат печели наградния фонд. Направете залог, изчакайте някой да ви го плати, играйте и спечелете парите му. Много е лесно!

Игра с повече хора в Унибет

Имаме 3 подобни игри (Табла, Коурон и 8 Топки), в които можете сам да избирате противника си от лобито на игрите и да играете срещу него в реално време. Има 3 различни нива на залози, което означава, че колкото повече заложите, толкова повече може да спечелите!

Класиране на Играчите

Всеки играч започва с класиране от 1500. Ако спечелите предизвикателство, класирането ви се подобрява, а ако загубите – падате надолу. Играчите, които се поставят един срещу друг, винаги са с подобно класиране, за да не се налага да играете срещу играч, който е много по-добър от вас.

Приятна игра с Унибет!

Играйте Сега в Унибет!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *