0

Турнир в чест на 5-та годишнина на Sunday Million

Сподели с Приятел!

Турнир Sunday Million на PokerStars ще отпразнува своята 5-та годишнина и в чест на събитието ще раздадем невероятни награди. В неделя, 6 март от 16:30 ET (Източно време) най-големият седмичен Турнир онлайн ще бъде още по-голям от всякога. Ето какво ще ви предложим:

Играйте в най-големия Турнир Sunday Million в историята: първа награда от $1 000 000!

  • $5 000 000 гарантиран награден фонд
  • $1 000 000 гарантирана първа награда
  • Ламборгини Галярдо LP560-4 за победителя

Както винаги, входът за Турнир е $215, но чрез нашите специални квалификационни Турнир можете да превърнете инвестицията си от $1 в $1 000 000. На 6 март от 15:30 ET ще проведем специален турбо сателит от $11, в които предлагаме 1 000 гарантирани места. Можете да се класирате за турбо сателита само срещу $1.

Не пропускайте невероятната възможност да бъдете част от това историческо покер събитие и да играете за дял от най-големия награден фонд на Турнир Sunday Million с главозамайващи печалби, както и шанса да си тръгнете с чисто ново черно Ламборгини Галярдо LP560-4!

Турнир

Как да участвате в Турнир в чест на 5-та годишнина на Sunday Million

Специалният Sunday Million Турнир ще се състои от 16:30 ET в неделя, 6 март. Можете да заплатите директно входа от $215 или да се класирате чрез многобройните сателити, които се провеждат в момента и започват от $1 или 100 Точки за редовни играчи (FPP точки). Бихте могли също така да закупите билет за участие срещу 13 500 FPP точки от VIP Магазина.

За да заплатите входа директно или да се регистрирате за сателит, отворете лобито на PokerStars и натиснете ‘Турнир’ >‘Специални’.

Важно: Наградата ‘Ламборгини Галярдо LP560-4’ не може да бъде разменена за пари. Ако победителят в турнира реши, че не желае колата, тя ще бъде присъдена на играча, класирал се на второ място, и т.н.

Моля, свържете се с нас на support@pokerstars.com, ако имате въпроси относно турнира в чест на 5-та годишнина на Турнир  Sunday Million.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *