0

Тексас Холдем – урок за начинаещи.

Сподели с Приятел!

Бърз и лесен урок по Тексас Холдем за начинаещи.

 

Дори начинаещ в Тексас Холдем може бързо да се превърне в добър покер играч.След стабилна стратегия за Тексас Холдем начинаещ играч може бързо да съкрати обучението на играта.Тъка,че какви са най – добрите ръце който нов играч трябва да играе?

Най-добрите ръце за начинаещи са:AA,KK,QQ,JJ,AK.Силно ви препоръчва ме да играете само тези ръце когато сте начинаещ.

Да хвърли ръката си е едно от най – трудните решения за начинаещия.Начина на мислене на нов играч е да плаща докато види флопа с надежда да подобри ръката си.Начинаещ играч който играе лоши ръце в крайна сметка ще загуби повече пари от колкото ще спечели.

Когато имате добра стартова ръка се препоръчва да повишите залога, което ще служи за две цели.Първо това ще накара играчите със слаби ръце да хвърлят картите си и да не видят флопа безплатно.На второ място разбирате кой играчи имат добри ръце и искат да видят флопа.

Когато се раздаде флопа вие трябва да погледнете внимателно дали се е подобрила ръката ви.Дори и да не се е подобрила не се притеснявайте да играете до края,защото вие сте с една от най–добрите ръце и пак можете да спечелите.Това е тъка ако вашата стартова ръка е AA,KK,QQ,JJ или AK.

Ако вдигат прекалено това може да бъде силен сигнал,че те са направили силна ръка.Запитайте се :Какво може да има опонента?Може ли да има по – силна ръка от моята?

Задавайте си тези въпроси след всяко раздаване на картите и се опитайте да разгадаете противника.Ако имате висок чифт,рейз след флопа може да ви помогне да прецените дали опонента има силна ръка или не.

На търна(четвъртата карта),ако смятате,че все още имате най – добрата ръка повишете залога,тъка че да получите информация за ръката на опонента.

На ривъра(последната карта) следвайте същата стратегия като на търна.

За да обобщим основната стратегия за Тексас Холдем за начинаещи:

  • Да се играят само добрите стартови ръце.
  • Хвърлете слабите ръце без притеснение.
  • Да използваме силата на рейза,за да елиминираме повече играчи и да оценим ръката на опонента.

След като спазвате тези съвети за Тексас Холдем ще започнете да печелите повече ръце от колкото ще губите.И следователно ще печелите повече пари.

Следете секцията За начинаещи,за да прочетете още статии за начинаещи покер играчи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *