0

Тексас Холдем – приятелска игра.

Сподели с Приятел!

Как да се държим на масата по време на Тксас Холдем.

Когато играете Тексас Холдем покер рядко има такова нещо като приятелска игра.Ако искате да бъдете печеливш играч на покер не трябва да се държите приятелски към другите играчи на масата.Не трябва да сте груб и невъзпитан,но трябва да бъдете агресивен и да преследвате вашите цели.Приятелска игра означава да не вдигате когато имате добра карта.Също тъка да щадите противника и да не взимате максимума от пода.

Особено когато играете безплатни покер турнири целта е да останат колкото се може по – малко играчи.Когато имате възможност да отстраните някой играч,просто трябва да го направите.Позволяването на друг играч да остане в турнира е грешка.Другите играчи в турнира могат да ви се ядосат,че играете агресивно,но целта в покера е да спечелите,а не да се сприятелявате.

Ако играете приятелски с някого,то не трябва да правите чек рейз.Чек рейз е един много ефективен начин за спечелване на пота.Когато играете Тексас Холдем трябва да се фокусирате върху стратегия,която води до спечелване на играта,а не на приятели.

Говорене по чата с други играчи по време на играта може да работи срещу вас,защото другите играчи могат да го правят с цел да ви разсеят и по този начин да ви отстранят от играта.

При онлайн покер винаги бъдете агресивен и не се доверявайте на никой от противниците.

Още за Тексас Холдем покер можете да прочетете в секцията Покер бонуси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *