0

Табла в Унибет – каквато трябва да бъде!

Сподели с Приятел!

Играйте табла в Унибет. Състезавайте се с играчи от целия свят и докажете уменията си!

В Унибет имаме невероятна онлайн табла! Опитайтете я! Предлагаме:

• Единични мачове

• Серии

• Турнири с директна елиминация

• Двоен Зар

• Статистика, която може да изтеглите

Покажете уменията си и спечелете!

ЗАСЛУЖЕТЕ ПЕЧАЛБАТА!

Унибет Ви кани във вълнуващия свят на Игрите Умение. Докажете се на любимите ви игри, като се пробвате срещу други играчи в сайта! От аркади до спортни игри, от джакпоти до игри с карти, имаме по нещо за всеки вкус. Въпросът е дали сте достатъчно добри!

Готови ли сте за предизвикателството – Унибет?

Игрите Умение са игри на Унибет, в които единственото, което има значение, е вашето умение, а не късметът. Всяка игра ще ви постави срещу друг играч от нашия сайт, който е с подобно ниво на умение на избраната от вас игра. Другият играч играе при абсолютно същите условия като вас. Двамата правите еднакъв залог и победителят печели всичко! Изберете си игра от, и оставете уменията Ви да си кажат думата!

Единични Игри в Унибет

Имате възможност да предизвикате друг играч или играчи или да играете сам. Играчът с най-висок резултат печели наградния фонд. Направете залог, изчакайте някой да ви го плати, играйте и спечелете парите му. Много е лесно!

Игра с повече хора в Унибет

Имаме 3 подобни игри (Табла, Коурон и 8 Топки), в които можете сам да избирате противника си от лобито на игрите и да играете срещу него в реално време. Има 3 различни нива на залози, което означава, че колкото повече заложите, толкова повече може да спечелите!

Класиране на Играчите

Всеки играч започва с класиране от 1500. Ако спечелите предизвикателство, класирането ви се подобрява, а ако загубите – падате надолу. Играчите, които се поставят един срещу друг, винаги са с подобно класиране, за да не се налага да играете срещу играч, който е много по-добър от вас.

Приятна игра с Унибет!

НАРЕДЕТЕ ПАСИАНСА И СПЕЧЕЛЕТЕ!

Опитайте фантастичната ни нова игра 'Highland Solitaire'. Тази интересна игра Умение ви пренася в Средновековна Шотландия, където ще можете да докажете познанията си за игрите с карти.

Играта има 5 уникални нива, които трябва да преминете, ако искате да достигнете Шотландските върхове! Изчистете всички карти от масата, и ги преместете в 'тестето'. След като всички карти са преместени, преминете към следващото ниво. За всяко преминато ниво, получавате голф топка, която се появява в долния десен ъгъл на страницата.

Играта има 5 нива, изчистете картите на всяко едно от тях, за да победите противника си!

Покажете, че всичките часове, прекарани в играте на Унибет в офиса са подобрили вашите умения.

Играйте сега в Унибет!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *