0

Супертото в Унибет

Сподели с Приятел!

Супертото талонът се състои от 14 мача с номера 1-14. Ако изберете само по един изход от всеки мач (победа за домакина или госта, или равенство), ще имате една комбинация.

Ако мислите, че ще е трудно да познаете резултата от даден мач, може да повишите шансовете си, като изберете повече от един резултат. Това се нарича комбинирана система, при която подсигурявате залога си. В комбинирана система, базовата цена на талона Ви (0.10) се умножава по броя на резултати, които сте избрали за всеки мач.

Супертото е игра с награден фонд, в която трябва да познаете изхода от 14 мача. Парите от всички участващи влизат в наградния фонд, който се разделя между победителите.

Супертото е Европейска игра, следователни всички цени и награди са в Евро. Цената на Вашия талон и всички печалби автоматично се прехвърлят във валутата на Вашата сметка.

Унибет предлага и вариации на Супертото игрите, като Супертото Екстра и Супертото Тенис.

Как да играя Супертото?

Супертото се състои от 14 мача и печалбите се разпределят за 11, 12, 13 или 14 познати резултата. Супертото Екстра се състои от 10 мача и печалби се изплащат за 9 или 10 познати резултата.

Една редица в Супертото струва €0.10, докато една редица в Супертото Екстра струва €0.50.

При Супертото, ако няма познати 14 изхода, или ако печалбата на което и да е ниво е под €1, парите отиват към нагадния фонд за следващата седмица. Талони, с натрупани награди се наричат Супертото XL или Супертото XXL (ако парите са натрупани от повече от 1 седмица подред). Ако никой на познае 10 изхода на Супертото Екстра талон, наградите се разпределят между играчите познали 9 и 8 изхода – няма натрупване.

Супертото обикновено се състои от съботни футболни мачове и е достъпно на сайта от понеделник сутрин. Супертото Екстра обикновено се състои от неделни мачове и мачове по средата на седмицата, от Шампионската Лига например, и е достъпно на сайта няколко дена предварително.

Цената на една комбинация е €0.10. Толкова ще струва, ако изберете само 1 изход от всеки от 14-те мача.

Общата цена на Вашата система ще зависи от това колко защити направите. Например, ако направите 2 полу-защити и 1 пълна защита, на Вашия талон, размерът на системата ще е е 2x2x3=12. Вашата система ще струва € 0.10 x 12 = € 1.20. Потенциалната цена е показана автоматично, когато добавяте нови изходи към талона си.

Супертото Екстра и Супертото Тенис имат базова цена от €0.10-€1.00 за единична комбинация. Това означава, че с добавянето на защити, в Супертото Екстра и Супертото Тенис, цената на всеки Екстра Талон е €0.10-€1.00, по броят комбинации, които са въведени в талона.

Супертото плаща за 11, 12, 13 или за идеалните 14 правилно прогнозирани мача. Наградният фонд се разделя по следния начин:

14 правилни: 25 %
13 правилни: 18 %
12 правилни: 17 %
11 правилни: 25 %
Бонус Фонд #1: 10 %
Бонус Фонд #2: 5 %

Тези проценти се разделят между всички играчи, които са познали. Запомнете, че ако познаете 13 изхода, ще Ви бъде платена за 12 познати и 11 познати, и ще получите част и от тези награди!

При Супертото Екстра и Супертото Тенис, плащания се правят за 10 и 9 познати мача. 45 % (+10 % Гарантиран Фонд) от общите награди ще отиде за всяка група.

Може да купувате колкото талони си поискате, но след като ги предадете, не можете да ги променяте по никакъв начин.

Регистрирайте се в Унибет и залагайте на Супертото

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *