0

Стратегии за игра на рулетка

Сподели с Приятел!

Стратегии и съвети за това как да победим рулетката.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ОТ ТУК
Red/Black е една от най-известните системи за игра на рулетка.Залозите за тази система са на червено и черно,като се заплаща 1към1,което означава,че вашият залог се удвоява.Шансовете за печалба са 50 на 50.

За да започнете трябва да изберете цвят на който да залагате(червен или черен).Ако спечелите извдете печалбата си и заложете отново първоначалният си залог.Ако изгубите удво те залога си и заложете пак на същият цвят.Ако вторият залог печели извадете печалбата и заложете отново първоначалният залог.Ако вторият ви залог загуби ,удвоете залога и продължете така докато не излезе вашият цвят,след като спечелите заложете отново първоначалният си залог.

Друга система е тази в която залагате вашите чипове на избрани от вас числа,който предлагат изплащане 35към1.Поставете залозите си на пет избрани от вас числа.Намерете казино с рулетка където да има минимален залог 1$ и купете 40 чипа по 1$.Ако играете на един долар или по-малко не можете да натрупате големи загуби.

С тази система се надявате да ви провърви два последователни пъти. Започнете с поставянето на един чип на всяко от вашите пет числа.Повтаряйте този залог докато не спечелите,имате чипове за цели осем залога.Когато едно от вашите числа спечели  вие ще спечелите 35 чипа.разделете 35 чипа на пет купчинки по 7 в купчинка и ги заложете на вашите числа.Ако ви удари отново заплащането ще бъде 7х35=245$.Без значение какъв е резултата това е последното ви завъртане.Умните играчи знаят кога да се откажат.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ОТ ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *