0

Спортни залози – Полезни съвети

Сподели с Приятел!

Няколко проверени начина за подобряване на печалбите при правене на спортни залози.


Ако искате да опитате късмета си в спортни залози, то тогава трябва да знаете,че шансовете ви за печалба в спортни залози са двойно по големи отколкото ако играете на рулетка или зарове.Ето някои практични съвета как да спечелите от спортни залози.

Едно от най-важните неща в спортни залози е да се прегледат всички статистики и да се анализират възможностите за печалба.

Залог за домакин.Статистически погледнато това е добра идея.Да се заложи за по-слабият отбор когато той играе у дома.Отборът аутсайдер ще се постарае у дома да вземе максимума и при един добър коефициент ,това е едно добро залагане.

Не пийте алкохол когато правите залози за пари.Решенията ви ще бъдат съвсем различни когато сте пили алкохол и можете да пропуснете нещо важно.Едно питие може да ви даде допълнителен „кураж“, а това може да ви струва много скъпо.

И последният съвет от нас, но може би и най-важен,който често пъти се пренебрегва е когато дойде време да правите залог.Никога не залагайте повече от колкото можете да си позволите да изгубите.Опитайте се да разпределите вашата сума на няколко по-малки залога,отколкото да рискувате всичко в едно „сигурно“ залагане,което после може да се окаже ,че не е толкова сигурно.

Очаквайте още съвети и статии във връзка със спортни залози.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *