0

Регистрирация – нова сметка

Сподели с Приятел!

За да регистрирате нова сметка в Унибет,трябва да влезнете в сайта и да  натиснете "Регистрирайте се сега" в полето моята сметка, в горния десен ъгъл на страницата. Стъпките за регистрация отнемат само няколко минути. След това ще сте готови да залагате за истински пари. Инструкции за Регистрирация на сметка.

Регистрирация отнема само няколко минути и трябва да го направите само веднъж.

Депозит: Изберете метод за депозиране, въведете вашите детайли и направете вашия първи депозит към вашата Унибет сметка. Ако предпочитате, може да изчакате и да ни дадете детайлите за депозит по-късно – ще можете да играете веднага с виртуални пари, но ако искате да играете за истински пари ще трябва да се върнете тук отново и да депозирате.

Играта. Ако сте направили депозит, сте готови да играете за истинските печалби в Унибет. Забавлявайте се! Късмет!

Внимавайте за две неща, докато правите Регистрирация.

Ще можете да регистрирате една единствена сметка в Унибет.

Освен това, правописът е много важен, поради съображния за сигурност. Ще проверяваме неща, като вашето име и уличен адрес в нашата база данни. Ако объркате правописът на нещо, може да забавите процеса на Регистрация.

Ако имате проблеми с Регистрирация и не можете да намерите решенията в нашата FAQ секция, моля, не се колебайте да се свържете с отдела за обслужване на клиента.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *