0

Промоция в ParadisePoker–Ръка номер 2,5 милиарда

Сподели с Приятел!

 

Отброяване до ръка с пореден номер 2 500 000 000 в ParadisePoker.com

За да отпразнува раздаването на огромния брой ръце 2,5 милиарда, ParadisePoker раздава огромната сума от €250 000 в награди в брой. Нужно е само да получите карти в някоя от бонус ръцете, за да вземете дял!

Парите в брой започват да валят от ръка номер 2 470 000 000 чак до впечатляващата ръка с номер 2,5 МИЛИАРДА!!!

Наградата, която получавате, зависи от нивото на залозите на вашата маса, като всички маси – от 0,02/0,04 до най-скъпите – могат да печелят.

Например:

Ако седите на маса €1/€2, когато дойде първата ръка, спечелилият ръката ще вземе €1 500 (в добавка към всички печалби, събрани в ръката), а останалите играчи на масата ще си разделят други €1 500.

Последната ръка ParadisePoker за €50 000

Спечелилият ръка номер 2 500 000 000 в ParadisePoker  ще спечели ОГРОМНАТА награда от €25 000, а още €25 000 ще бъдат разпределени от останалите на масата, НЕЗАВИСИМО НА КАКВО НИВО СА БИЛИ ЗАЛОЗИТЕ НА ТАЗИ МАСА!!!

Накрая

Всички играчи, получили карти в последните 100 ръце за истински пари, водещи до ръка номер 2 500 000 000, получават достъп до фрийрол за €4 000, който ще се играе на по-късна дата.

Правила и условия

 1. Всички ръце трябва да са в игри за реални пари, с минимум 3 играчи, получили карти в ръката.
 2. Всяка валута е валидна за Наградите според нивото на залозите (Stake Level Prizes).
 3. Турнирни ръце, Sit’n’Go ръце и ръце от тренировъчни маси (покер училище) не са валидни.
 4. Ако бонус ръката се падне на невалидна ръка, тогава се класира следващата валидна ръка.
 5. Ако бонус ръката се падне на маса за Omaha Hi Lo, тогава наградата ще бъде разделена поравно между двата пода.
 6. Победителят ще получи съответната награда според таблицата и всички останали играчи, получили карти в ръката, ще вземат дял от посочената наградна сума. Бонус парите ще бъдат преведени в рамките на 24 часа след изиграването на ръката.
 7. ParadisePoker мениджърите си запазват правото да взимат решения и да променят резултатите както счетат за уместно и всички печеливши потребителски сметки подлежат на стандартни проверки за сигурност и срещу измами.
 8. Играчи, които се класират за фрийрола за €4 000, ще бъдат информирани за датата на провеждане след края на промоцията.
 9. За да бъде допуснат до фрийрола за €4 000, един играч трябва да е седнал и да е получил карти на кешова маса при една от последните 100 ръце, изиграни за истински пари по пътя към ръка номер 2 500 000 000.
 10. В случай на прекъсване или прекратяване на достъпа до услугата, промоцията за деня ще бъде преиграна по решение на ParadisePoker. Единствено ParadisePoker може да взима решения дали тя да бъде проведена отново.
 11. Стандартните правила на ParadisePoker важат.
 12. ParadisePoker си запазва правото да откаже тази оферта на всеки играч или да оттегли офертата / промоцията (или част от нея) по всяко време. Организаторът не носи отговорност за изтичане или прекъсване на връзката – както е уточнено в общите правила на покер услугата ParadisePoker. Ако играта бъде прекъсната поради системни или мрежови проблеми, ParadisePoker си запазва правото да реши случая по свое усмотрение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *