0

Предлага ли букмейкъра бонуси за нови клиенти?

Сподели с Приятел!

Предлага ли букмейкъра бонуси за нови клиенти ? Поради голямата конкуренция между букмейкърите, голяма част предлагат бонуси за нови клиенти. Фактът, че букмейкъра предлага бонуси не може да бъде решаващ при вземане на решение за отваряне на сметка, но наличието му може да ни позволи по-спокойно да изпробваме функционалността на букмейкъра и механизма на теглене на печалбите. Използвани правилно, букмейкърските бонуси могат да бъдат превърнати в реални пари, които клиента може да изтегли и усвои или да превърне в основа на своята банка за залози.

Защо да се регистрирам в няколко букмейкъра ?

Предлага ли букмейкъра бонуси за нови клиенти?

  Ако имате сметки в повече букмейкъри, ще разполагате с предимството винаги да избирате по-високият коефициент. Всяка букмейкърска къща сама определя коефициентите и дава предпочитанията си на един или друг знак, като разминаванията понякога са огромни. Повече букмейкъри – по големи коефициенти – по големи печалби !

Как да внеса пари в букмейкъра?

  От България може да се депозира по няколко начина – кредитни карти Visa и Mastercard, дебитна карта Visa electron, Western Union, банков трансфер… Всички тези методи или са прекалено скъпи, или чакаш с дни да пристигнат парите, или се изискват купища документи и бумащини, или не се приемат от всички букмейкъри… за да не си създавате излишни главоболия, ние ви препоръчваме да използвате Moneybookers – най евтиният, бърз, безопасен и лесен за използване разплащателен метод.

  Moneybookers представлява електронен портфейл, чрез който можете безплатно да внасяте и теглите пари от почти всички сериозни букмейкъри. Ето какво трябва да направите:
  1. Регистрирайте се в Moneybookers – регистрацията не е сложна, просто въвеждате коректно всички данни, които се изискват от вас, и нека валутата да е в лева.
  2. Отивате в най-близката банка и си откривате разплащателна сметка в лева. Скед това, от тази сметка изпращате пари по сметката на Moneybookers
(можете да я намерите в сайта на moneybookers)
  3. След като сте захранили сметката си в
moneybookers и парите са пристигнали в нея, не ви остава нищо друго, освен да внесете пари в някой букмейкъра и да започнете да залагате за любимия си отбор !
  Дори и сега да ви изглежда малко сложно ви уверяваме, че това е изключително елементарен процес и след първата такава операция по изпращане на пари, ще ви се струва лесно, като детска игра…
– повече видове спорт

Предимства на Интернет букмейкъра

Предлага ли букмейкъра бонуси за нови клиенти?

   – по-високи коефициенти – в 99% от случаите, коефициентите на Интернет букмейкъра са по-добри от предлаганите в България. В някои случай разликите достигат 30-40%.

  – залагания само на един мач – почти всички мачове при Интернет букмейкърите могат да се играят поединично. Въпреки, че това може да не изглежда особено ценно, играчите с дългогодишен опит знаят колко често попадат в ситуацията "бяга ми само един мач". Ако желаете да комбинирате повече мачове – никой не ви спира.

  – по-голямо разнообразие от игри – освен традиционните залагания за краен изход от двубоя, точен резултат и първо/второ полувреме, Интернет букмейкърите предлагат какво ли не. Най-популярни от игрите, които не се предлагат у нас са брой голове над/под някаква граница (обикновено 2.5) и азиатски хендикъп. Има и десетки други, като се почне от по-традиционните – победител на полувремето; кой отбор ще отбележи гол първи; играч, който първи ще вкара гол; дали и двата отбора ще успеят да отбележат гол и се стигне до екзотични залагания като брой корнери; първи корнер; картони в мача, четен/нечетен брой голове и др.

   – почти всички видове спорт са застъпени при Интернет букмейкърите.
  – залози по всяко време – можете да залагате по всяко време на денонощието без да се налагате да мърдате от дома или работното място.
   – залози по време на мача – една от най-вълнуващите възможности е да направите залог по време на мача.

Предлага ли букмейкъра бонуси за нови клиенти?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *