0

Предимства на онлайн покер

Сподели с Приятел!

Най-голямото предимство при онлайн покер е скоростта и достъпността. Онлайн покерът е по-бърз от живия покер и винаги има игра за изиграване.Друго преимущество е възможността за игра на много маси, изиграване на повече ръце на час и, вероятно, по-големи печалби. Освен това обхватът от покер вариации и игри е огромен.

Начинаещите имат възможност да играят, гледат и се учат сред комфорта на собствения си дом. Можете да играете онлайн за истински пари при мизи, които са значително по-ниски от тези в казината, например $0.10-$0.20 Texas Hold’em. Най-бързият начин да научите покер е всъщност да прочетете основната стратегия и да играете онлайн с микро лимит. Играейки онлайн, играчът получава повече опит, отколкото играчите, които предпочитат живия покер. Това е така, поради по-големия брой ръце разигравани в час.

Най-бързият начин да научите покер е всъщност да прочетете основната стратегия.

За професионалните играчи, играта онлайн има ясни преимущества. Могат да играят около 10-15 пъти повече ръце на час на множество маси, плюс значително увеличение на печалбата.Важен е още и големият кръг игри, позволяващи на играчите да изберат специфични типове на предпочитаната от тях игра, например Texas Hold’em, Omaha или Seven-Card Stud).И, разбира се, играчите не се нуждаят от разучаване на собствения си дом.

Очевидно съществуват преимущества на офлайн покер, като социален фактор при игра с истински хора. Да срещнеш опонентите си лице в лице е често пъти забавно и стимулиращо, в сравнение с това да стоиш сам пред компютъра. Още има и по-истинско чувство, когато държиш картите в ръцете си и хвърляш чиповете в купа. Играта на живо изисква по-добри умения за разгадаване на играчите, тъй като при нея това е основно преимущество. Освен това, е по-лесно да запомниш специфичните им трикове, когато имаш физически контакт. Ако сте умел при разгадаването на опонентите си, е много по-лесно да спечелите при игра на жив покер.

В края на крайщата, много онлайн играчи намират за забавно да играят понякога жив покер, поради социалните фактори и по-голямото вълнение. Често пъти силните онлайн играчи, но нямащи опит при живия покер стават нервни при игра в казино.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *