0

Предимства на Интернет букмейкърите

Сподели с Приятел!

Предимства на Интернет букмейкърите

– по-високи коефициенти – в 99% от случаите, коефициентите на Интернет букмейкърите са по-добри от предлаганите в България. В някои случай разликите достигат 30-40%.
  – залагания само на един мач – почти всички мачове при Интернет букмейкърите могат да се играят поединично. Въпреки, че това може да не изглежда особено ценно, играчите с дългогодишен опит знаят колко често попадат в ситуацията "бяга ми само един мач". Ако желаете да комбинирате повече мачове – никой не ви спира.
  – по-голямо разнообразие от игри – освен традиционните залагания за краен изход от двубоя, точен резултат и първо/второ полувреме, Интернет букмейкърите предлагат какво ли не. Най-популярни от игрите, които не се предлагат у нас са брой голове над/под някаква

граница (обикновено 2.5) и азиатски хендикъп. Има и десетки други, като се почне от по-традиционните – победител на полувремето; кой отбор ще отбележи гол първи; играч, който първи ще вкара гол; дали и двата отбора ще успеят да отбележат гол и се стигне до екзотични залагания като брой корнери; първи корнер; картони в мача, четен/нечетен брой голове и др.
   – почти всички видове спорт са застъпени при Интернет букмейкърите.
  – залози по всяко време – можете да залагате по всяко време на денонощието без да се налагате да мърдате от дома или работното място.
   – залози по време на мача – една от най-вълнуващите възможности е да направите залог по време на мача.

Откриване на сметка

  Откриването на сметка е не по-трудно от регистрирането на пощенска кутия – само изберете линка за регистрация и попълнете формата следвайки указанията, които при някои от букмейкърите  са и на български. Регистрацията е безплатна и не Ви обвързва с превеждане на средства по сметката. Повечето от букмейкърите предоставят бонуси при регистрацията, но обикновено след първото захранване на сметката.

Предимства на Интернет букмейкърите

Как да захраним сметката си

  След като сме регистрирали сметка при букмейкърите, трябва да я захраним и това, като че ли е най-проблемният въпрос в България. Най-бързият и универсален начин е с кредитна карта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *