0

Потребители на iPhone / Android

Сподели с Приятел!

За потребители на Android в Sportingbet

Потребители на iPhone / AndroidЗа да качите Sportingbet на мобилния си телефон /Android/, въведете номера си по-горе и ние ще ви изпратим текстово съобщение с линк за достъп до Sportingbet Mobile.

Потребители на iPhone / Android

Моля, не отивайте в „магазина“ за приложения на Apple App Store или Android Marketplace, ние можем да ви изпратим линк за изтегляне на приложението, като само въведете мобилния си номер във формата по-горе или отидете на mobilen.sportingbet.com през браузъра на телефона си сега.

Отидете на http://mobilen.sportingbet.com от телефона си /Android/, но не набирайте „www“ преди адреса (т.е. www.mobilen.sportingbet.com), защото няма да работи! Ползвайте същия адрес, дори и ако имате Android – ние автоматично установяваме дали набирате от Android и ви насочваме към изтегляне на уеб приложението, програмирано специално за Android.

Отидете на www.sportingbet.com, ако сте на своето PC. Кликнете на „Мобилни залози“ (горе, вдясно) и ще отидете на нашата страница за мобилни услуги. След като сте вече там – просто изберете своята държава и въведете мобилния си номер, без началната нула.

Ако сте в Обединеното кралство – изпратете текстово съобщение SBBET до номер 89700 и ние ще ви изпратим линк за достъп до сайта.

Ако никой от тези начини не проработи – отидете от телефона си в Google и напишете „sportingbet“. Това ще ви даде линк към www.sportingbet.com – кликнете на него и ние ще ви пренасочим към мобилния ни сайт или към изтеглянето на уеб приложението.

За потребители на Android в Sportingbet

Характеристики на мобилните залози за iPhone / Android

Данните за влизане са същите както онлайн

Безплатна услуга, достъпна денонощно

Достъп до сметката ви в Sportingbet, докато сте в движение

Същото мащабно покритие както Sportingbet.com

Коефициенти, актуални до минутата

Възможни са единични, множествени и залози на живо

Безопасни депозити и тегления

Съвместимост с всеки телефон с цветен екран

За потребители на Android в Sportingbet

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *