0

Получете 10 безплатни Сит&Гоу билета!

Сподели с Приятел!

Направете първия си депозит с реални пари с ePay.bg и ние ще добавим към сметката ви десет безплатни Сит&Гоу билета като всеки от тях е на стойност $1.20. Можете да ги използвате, за да изградите своя банкрол и да развиете покер уменията си. Минималният депозит е $10, а получаването на билетите става след 24 часа. Не забравяйте, че допълнително имате право да получите нашия 100% Бонус за първи депозит до $600!ePay.bg е идеалният начин да захраните сметката си. Този метод е бърз, сигурен и надежден, и е достъпен директно от касата на PokerStars. Той може да се използва с повечето карти, включително и тези, които обикновено несе приемат на други места. Откриването на сметка е лесно и след като се регистрирате можете да правите неограничен брой депозити без да чакате потвърждение. PokerStars няма да ви наложи никакви такси, ако депозирате с ePay.bg, с който много българи правят онлайн покупки, а сега можете да го използвате на най-големия покер сайт в света! Прочетете страницата на ePay.bg за допълнителна информация.

Ако искате да подобрите своите Сит&Гоу умения, ви препоръчваме да посетите IntelliPoker. Това е  безплатни покер училището на PokerStars, предоставящо ръководства за турнирни стратегии, тестове, където можете да спечелите парични награди, и още много. Посетете сайта на IntelliPoker.bg за подробности.

Как да получите 10-те безплатни Сит&Гоу билета

Просто направете своя депозит с реални пари с ePay.bg и въведете кода ‘EPAY600’. След като добавим безплатни билетите към сметката ви, можете да ги използвате за Сит&Гоу турнирите с вход от $1.20, които се намират в раздела ‘Сит & Гоу’, ‘На 1 маса’ и ‘Микро’.

Важно: безплатни Сит&Гоу билети ще бъдат добавени към сметката ви 24 часа след като сте направили депозита. Ние ще ви изпратим имейл за потвърждение и обяснение как да използвате  безплатни билети. Само играчите, които депозират с ePay.bg, могат да участват в промоцията – тя не се отнася за останалите методи за депозиране.

Ако имате въпроси относно промоцията Десет от десет ePay.bg, пишете ни на support@pokerstars.com.

Получете 10 безплатни Сит&Гоу билета!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *