0

Полезни съвети за начинаещи покер играчи

Сподели с Приятел!

5 Полезни съвета за подобряване на играта при Heads-up покер.

Играете Тексас Холдем в продължение на часове и сте вече на финалната маса,останали само двама покер играчи.След като радостта ви от присъствието на финалната маса е отминала ,вие трябва да мислите трезво как да преодолеете и последният противник.Покер играта при Heads-up може да бъде съвсем различна от обикновената игра.Ето някой съвети, който ще ви помогнат да подобрите вашата Heads-up игра.

  1. Асо в ръката.При Heads-up когато имаш асо в ръката обикновено ще бъдете в много добра позиция преди флопа.След това ще трябва да повишите значително залога, за да видите каква ще бъде реакцията на противника.Често пъти противника ще флодне от страх от асо или чифт.По някога може да плати, но не забравяйте, че в Heads-up покер играчите могат да плащат и с по-слаби карти.
  2. Слаби карти.До като играете Heads-up Тексас Холдем покер не можем да си позволим да чакаме добра ръка за да заложим.Качеството на ръка в Heads-up не е същото както при игра с повече играчи на масата.Може да се наложи да платите с J-6 от различни бои и просто да изчакате да видите какво ще се случи.Шансовете са ,че вашият опонент в повечето случай ще има по-лоша ръка.
  3. Наблюдавайте опонента.Много покер играчи им е доста трудно да се настроят да играят Heads-up.Можете да платите по-малки суми дори и да знаете ,губите само да видите картите на опонента.По този начин вие ще започнете да разгадавате играта на своят противник.Ако разгадаете навиците за залагане на противника,вие все едно играете и с неговите карти.
  4. Смесвайте играта си.Дори и да не получавате най-добрите карти старайте се да играете така,че противника да не разбере ,че сте със слаба ръка.Вдигнете с по-слаби карти така,че противника да не може да вдигне и да направи добро залагане.В много случаи когато вдигнете противника дори и с добри карти само ще плати и ще има страх да води играта.По този начин вие и със слаба ръка ще контролирате играта.
  5. Не залагайте All-in.Не отпадайте от играта с All-in.Това което ще излезе на масата е и до късмет.Има малко късмет в покера,но не искате да отпаднете на края от щастлива ръка на опонента ви.Освен това може да сте по-добрият играч,но при All-in е възможно опонента ви да има повече късмет.Изчакайте по-добра ръка,за да дойде и вашият час.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *