0

Покер фрийрол за нови депозити

Сподели с Приятел!

Сметка + първи депозит = вход във Покер фрийрола за 25 000 евро „Всеки е победител“

Всички играчи, които досега не са играли в Paradise Покер, са поканени във Покер фрийрола за 25 000 евро, който ще се състои на 11 ноември.. За да се класирате за това страхотно раздаване на пари в брой, трябва само да направите първия си депозит в Покер стаята през месец октомври и да изиграете една игра с raked hand.

И това не е всичко! За всеки играч в Покер турнира е гарантирана награда в брой!

Фрийролът за 25 000 евро ще се състои в четвъртък, 11 ноември, от 19,30 ч. GMT (21,30 ч. българско време) и се очаква да събере максимум 5000 играча. Турнирът ще бъде стандартен Texas Hold’em турнир на много маси, с 2500 начални чипове и 10-минутна блайнд структура.

Добре дошли в ParadisePoker. Може би се чудите “защо точно ParadisePoker трябва да е мястото, където да играя Покер онлайн?”. Ще направим опит да ви улесним при вземането на решение. И ако не намерите отговор на въпросите или притесненията си в редовете по-долу, моля, обърнете се към отдел “Работа с клиенти”.

Независимо от предпочетената от вас игра, тя ще ви бъде предоставена, защото имаме всички необходими платформи за това. Имаме всички варианти на Texas Holdem и Omaha както и разновидностите Hi/Lo на Omaha, вариантите на стъд с 5 и 7 карти и 5 Card Draw. Можем да предложим дори и 5 card Draw с тесте от по-малко карти, във варианта 7-A. Paradise също предлага най-добрите Покер турнири и варианти за бърза игра онлайн. Ако сте начинаещ в тези игри и желаете единствено упражнение и обучение, изпробвайте уменията си на масите за игра с безплатни чипове.

Още не сте в Paradise?

Играйте Покер сега

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *