0

Покер турнир – Как да се класирате за EUREKA Poker Tour

Сподели с Приятел!

EUREKA Poker Tour е най-вълнуващото Покер турнир на живо в Централна и Източна Европа, а сега можете да се класирате за Eureka Poker Poker Tour  безплатно. За да отпразнуваме началото на тази невероятна серия от Покер турнир, ние ви даваме шанса да спечелите място за главния турнир и ще раздадем награди на стойност хиляди евро. Ето какво можете да спечелите:

EUREKA Покер турнир е тук ! Спечелете вашето място сега!

  • Пакети за EUREKA Poker Tour на стойност €1 300, включващи вход за Главния Покер турнир от €800, пет нощувки в хотел за двама и €305 джобни.
  • Паспорт с 3 печата за EUREKA Poker Tour на стойност €3 900, който ви дава право на участие в три турнира по ваш избор.

Как да се класирате за EUREKA Покер турнир

В момента се провеждат безплатни и платени сателити по графика, описан по-долу. Турнирите се намират в раздела ‘Турнири’ > ‘Регионални’.

Също така ще получите билет за Седмичен финал като направите първия си депозит с кода: ‘EUREKA’ по време на промоцията, която ще продължи четири седмици. Не забравяйте – получавате и 100% Бонус за първи депозит до €465.

*Първият турнир от EUREKA Poker Tour ще се състои в Прага от 16 до 20 март, 2011 година. За подробности във връзка с турнира, както и останалите събития от серията, посетете страницата на EUREKA Poker Tour.

Ако имате въпроси за EUREKA Poker Tour, моля, пишете ни на support@pokerstars.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *