0

Покер Турнири

Сподели с Приятел!

Преди да се регистрирате за някой от нашите Покер Турнири, моля отделете време да прегледате нашата страница с турнирни правила.

Игра в Покер Турнири на PokerStars

 

За да играете Покер Турнири, изберете „Турнири”, „Сит & Гоу”, или „Събития” от главното лоби на PokerStars. Ако изберете някой от турнирите в тези раздели, ще видите информация за него в прозореца отдясно. Потърсете турнир който приема регистрация.

Ще видите детайли относно покер турнира, например вид на играта (Тексас Холдем, Омаха, Стъд), структура (с фиксиран лимит, без лимит, пот лимит) и вход за турнира. Натиснете два пъти върху турнир, който приема регистрация, или натиснете "Турнирно Лоби", за да отворите турнирното лоби. Натиснете "Регистрирай се" и влезте в сметката си, ако още не сте го направили. Софтуера ще потвърди вашата регистрация. Ще бъдете разпределен на своето място малко преди турнира да започне. Вижте турнирното лоби за информация относно времето за регистрацията и заемане на местата.

Покер Турнири Лоби в PokerStars

Обърнете внимание, че при всички турнири и сателити на много маси, играчите са разпределени на случаен принцип по масите когато турнирът започва. Според традициите на Покер Турнири, не можете да промените мястото си. Дилърският бутон в Холдем и Омаха турнирите ще бъде поставен на Място 1.

Както в обикновена покер игра, когато дойде редът ви можете да чекнете, бетнете, рейзнете, колнете и фолднете (когато това е възможно). Ще забележите и бутон наречен „Резервно Време” когато е ваш ред, показва се след като получите предупреждение за времето си в чат прозореца. Резервното Време ви позволява да мислите относно решението си повече време, то постепенно ще се изчерпва след всяко използване по време на турнира.

Друго, по което турнирите в PokerStars се различават от кеш игрите е разделът „Инфо” в чат прозореца. Този раздел ви дава информация относно текущата ви позиция в турнира, а също и за най-големия, най-малкия и средния стак на оставащите играчи. Разделът Инфо ви показва също така колко още Резервно Време имате. Разделът „Статс” ви дава статистическа информация относно играта ви в конкретния Покер Турнири.

Екранът Турнирно Лоби

Във всеки един момент от турнира играчите могат да поглеждат турнирното лоби за информация относно текущото състояние на турнира. Лобито ще ви покаже текущите лимити за турнира, информация относно размера на стаковете на другите играчи и как е разпределен наградният фонд. Добър съвет за турнирния покер е да проверявате как се движите.

Турнирното лоби също така показва списък на всички играчи, натискането два пъти върху нечие Потребителско име (псевдоним), или натискането на бутона „Информация за Играча” ще ви даде текуща информация за конкретния играч.

След края на турнира, победителите ще получат имейл, съдържащ подробна информация за турнира. Всеки може да поиска турнирна история по всяко време, след края на съответния турнир, като избере „Турнирна История” от меню „Заявки”. Финалната информация за всеки завършен турнир ще остане в лобито няколко часа след края му.

Конкретното разпределение на наградния фонд ще бъде показано след края на регистрацията.

Отваряне на Покер Турнир или турнирна маса, които в момента се играят

Играч в Покер Турнири може да наблюдава всяка друга маса в турнира като натисне два пъти върху нея в турнирното лоби, или натискайки бутона „Наблюдавай Масата”. Играчи, които не участват, също могат да наблюдават всяка маса в Покер Турнири.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *