0

Покер турнири на живо

Сподели с Приятел!

9 Тайни за покер турнирите на живо

Играта на покер онлайн е забавна.Много играчи на покер си мислят , че играта на живо е подобна на онлайн покер.Е това не е вярно.Тук са едни от най – добрите съвети как да подобрите играта си в покер турнири на живо.

1.Ако имате проблеми в ежедневието , по добре не сядайте да играете турнири на живо.Вие ще сте по – нервен  и агресивен в играта си , а това не се препоръчва.

2.Носете удобни ,а не модни дрехи.Това не е модно шоу , а покер.Носете такива дрехи който ще ви помогнат да се чувствате комфортно и удобно.

3.Пийте само вода и то в малки количества така ,че да не чувствате жажда.Тъка няма да имате нужда по време на играта да ходите до тоалетна и по този начин да изпуснете нещо интересно от играта.

4.Не пийте алкохол.Алкохолът ще доведе до загуба на концентрация,което ще е против вас в играта.

5.Не сядайте до дилъра.Повечето покер турнири ви позволяват да изберете мястото си в по – предните кръгове от турнира.Най – добре е да седнете срещу дилъра , тъка че да виждате всички играчи на масата.

6.Опитайте се да не променяйте позицията си по – време на играта.Ако се почуствате неудобно изчакайте да свърши ръката и тогава сменете позицията си.

7.Отидете до тоалетната когато е обявена почивката.По – добре е да отпуснете малко от колкото да разменяте приказки с другите играчи.

8.Гледайте какво правят другите играчи.Тези с малко пари ще гледат да играят на сигурно , за да не загубят , а тези с повече чипове са по – склонни да рискуват.

9.Научете правилата и наредбите на покер турнира в който участвате , за да се спасите от ненужни загуби.

Живи покер турнири се играят срещу хора , така че ако можете да разгадаете техните движения ще имате огромно предимство.Също тъка,за да станете добър покер на живо трябва много да четете.По време на турнира мислете мъдро и спокойно и ще имате шанс да се видите на финалната маса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *