0

Покер стратегии – Как да увеличим пота

Сподели с Приятел!

 

Шон ДжазайериАко искате да увеличите печалбите си в Пот-Лимит (ПЛ) игрите то тогава ще трябва да научите някой полезни съвети за това как да правите вашите ПЛ залози.

В случай, че искате да побеждавате постоянно в този вид покер, то трябва да умеете добре да пресмятате размера на пота и вдигате залога в най-подходящия момент и размер.

Първо обаче трябва да разберете как работи ПЛ залагането и чак след това да се преминете към основни концепции и стратегии за добра печалба. Добра печалба може да натрупате и ако се възпозвате от новите Betfair покер промоци.

Едно от основните неща, за които трябва да следите е вашият контрол на пота. В покера се трупат големи печалби, като накараш своите опоненти да сгрешат и да се възползваш от тези грешки.

Заради самото естество на ПЛ-игрите, дори малките залози могат да окажат влияние на размера на целия пот. Ето защо, знаейки това може да използвате тази стратегия за да увеличите значително размера на пота и следователно да направите голям залог.

Ще ви дадем един пример, с който нагледно може да видите как става това.

 

Ако при хедс-ъп, на флопа пота е 10 долара и вие заложите. То много вероятно е вашият опонент също да потвърди залога. Тогава пота вече става 30 долара. Ако видите, че играчът срещу вас е агресивен, то може да вдигнете с още пет, които той най-вероятно отново ще потвърди, след като направи същото и с 10-те долара.

Така вие накарахте вашият опонент да направи, това което вие искате и вече на търна ще имате възможност да направите един доста солиден залог. Тази стратегия винаги може да използвате в Betfair покер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *