0

Покер залата на PokerStars

Сподели с Приятел!

Най–голямата Покер зала в интернет пространството.Как да се регистрираме в безплатните турнири в PokerStars.

За да може да играете в PokerStars, трябва първо да изтеглите и инсталирате нашия безплатен Покер софтуер.

Натиснете върху този линк – ИЗТЕГЛЕТЕ СЕГА. След това следвайте трите лесни стъпки по-долу, за да завършите инсталацията и да си регистрирате сметка в PokerStars. Ако изпитвате затруднения, свържете с нас на имейл support@pokerstars.com за помощ.

ПЪРВА СТЪПКА – Изтеглете и инсталирайте Покер софтуер.

Покер

ИЗТЕГЛЕТЕ нашия БЕЗПЛАТЕН Покер софтуер и след това следвайте стъпките за завършване на инсталацията. Това може да отнеме няколко минути.

ПЪРВА СТЪПКА – Изтеглете и инсталирайте

За да регистрирате вашата БЕЗПЛАТНА сметка в PokerStars, изберете „Създай сметка” от меню „Сметка” в клиента на PokerStars и попълнете необходимите полета във формуляра за регистрация. Уверете се, че въведеният имейл адрес е валиден, защото на него ще ви бъде изпратен код за потвърждение.

ТРЕТА СТЪПКА – Потвърдете

За да потвърдите вашата сметка, изберете „Потвърди имейл адрес” от меню „Сметка” в клиента на PokerStars и след това въведете кода, който ви е бил изпратен на въведения във втора стъпка имейл адрес.

PokerStars предлага възмижност за нови играчи да се опръжняват в турнирният Покер като предлагат много безплатни турнири.Ако сте нов и искате да се научите да играете Тексас Холдем,след като сте вече регистриран отваряте Покер залата и виждате на екрана ето това.

Отивате в ТУРНИРИ>БЕЗПЛАТНИ ТУРНИРИ и ще видите всички турнири, намерете безплатните и се регистрирайте.Регистрацията започва половин час по рано.Друга възможност е да играете в сарелити ТУРНИРИ>САТЕЛИТИ>всички.В тези турнири наградите са класиране в други турнири който се играят в неделя и са с награден фонд 2000$.

Може да видите още Турнири само за България

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *