0

Покер бонус до 1450 Лева Безплатно!

Сподели с Приятел!

Ако сте нов в Покер или професионален играч, имате шансът да се доберете до 1450 Лева начален бонус и това което трябва да направите е да свалите нашият Покер софтуер и започнете да играете. Лесно е!!!! Първият ви депозит може да бъде минимум 75 лева и тогава може да започнете да играете и да печелите точки веднага. Всеки път в който играете за истински пари на нашият сайт печелите Покер Точки и колкото повече играете повече точки печелите.

Играйте Покер и Печелете

Та какво чакате? Имате 45 дни от деня, в който направите Вашия 1ви депозит да играете и печелите точки. Можете да направите допълнителни депозити по време на 45 –те дни за да увеличите Покер бонуса си

Помнете, точки се присъждат при всяка реална игра на Маса в кеш / Турнири с много маси, Турнири с една маса, в които участвате.

$1 в брой рейк = 10 Покер точки

$1 в турнирни такси = 10 Покер точки

Получете Вашия Покер Бонус

В края на 45-те дни попълнете формата за заявка по долу и ние ще кредитираме Вашата Покер сметка с бонуса, който сте спечелили. Изплатените суми за Начален Покер бонус при регистрация ще бъдат в Щатски долари (USD).

Допълнителните депозити са едно от средствата за заработване на Покер точки и за увеличаване на сумата на бонуса.

Моля, вижте линковете по-долу за еквивалента във Вашата валута. Моля, имайте в предвид – Всички суми подлежат на валутни обменни флуктуации.

Правила и Условия

 1. Тази промоция не може да бъде комбинирана с друг бонус, награда или промоционална оферта.
 2. Само една безплатна бонус оферта за клиент, домакинство и за компютър.
 3. Може да получите само една от промоциите за Начален бонус при регистрация.
 4. Ще спечелите Вашия Начален бонус при регистрация след като закупите изискуемия минимум от Покер чипове, съберете нужните Покер точки и попълните формата за Начален бонус при регистрация в рамките на 45 дни от Вашата първа покупка на Покер чипове.
 5. · Кеш, Рейк и Такси ще бъдат калкулирани в Американски Долари в Ladbrokespoker.com.
 6. Сумата на бонуса, който може да получите зависи от Покер точките, които сте спечелили от деня на 1-ия депозит до деня, когато изпратите Вашето искане.
 7. Ако играч направи искането по-рано (преди лимита от 45 дни) и след това спечели точки, които биха увеличили сумата на бонус наградата, те няма да се зачитат.
 8. Тази промоция е валидна само за Вашата първа покупка на Покер чипове.
 9. Предоставени са линкове относно еквивалента на различни валути, но моля, имайте в предвид, че ако курса на съответните валути се промени значително, тези суми ще бъдат променени.
 10. Трябва да изпратите искане, за да получите Вашия бонус.
 11. Ако сте изпълнили всички условия Вашия Покер бонус ще бъде изплатен изцяло, максимум до £675 или Вашата местна валута.
 12. Плащания ще бъдат направени във валутата, в която е сметката на клиента.
 13. Всички плащания ще бъдат направени в рамките на 3 работни дни от изпращане на Вашето искане.
 14. Само играчите играещи с реални пари имат право на Начален бонус при регистрация.
 15. Бонуса трябва да се използва в Ladbrokes Покер. Всеки опит за злоупотреба с промоцията може да доведе до блокиране на Вашата сметка.
 16. Организаторът на промоцията си запазва правото да я промени или прекъсне по всяко време, по каквато и да е причина, без да предупреди играчите, използвайки подходящи методи за уведомление предварително. Организаторът на промоцията си запазва правото да откаже Начален бонус при регистрация на всеки заявил го играч, ако се счете че някое от изискванията не e спазено.
 17. Организатор на промоцията: Ladbrokes International Limited, 57-63 Line Wall Road, Gibraltar.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *