0

Онлайн покер – турнирна стратегия.

Сподели с Приятел!

Печеливша покер стратегия  подобряване на играта в покер турнирите.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ОТ ТУК

Покер турнирите онлайн може да бъдат трудни дори за опитни играчи,така че е най- добре когато започнете да играете в турнир да имате стабилна стратегия.

Започнете с турнири на една маса и се преструвате,че сте на финалната маса на световните покер серии.Добра стратегия за турнир на една маса ,е да се играят само силни ръце в първите няколко  кръга. След това бавно започвайте да играете по агресивно , тъй като ще ви трябват повече чипове в по-късен етап на турнира.

С бавно изграждане на банката и с нейното увеличаване ще ви е по лесно да отстраните играчите с по-малко пари.Играйте агресивно на този етап и използвайте всеки шанс да отнемете повече чипове.

Както при стандартната покер игра така и тук винаги се придържайте към стратегията си.Използвайте фолд когато е нужно, играйте на блъф пестеливо и винаги да сте наясно с навиците на другите играчи.

Проучването на другите играчи в началото на покер турнира ще ви въоръжи с ценна информация,която ще ви помогне след това в играта.

Изиграването на няколко ранни блъфа може да бъде ефективен инструмент в стратегията ви.

Вашата агресивна игра трябва да се увеличи в по-късен етап на турнира,но в същото време трябва да се играе умно и дисциплинирано.

По-лесно е да сте агресивен,когато контролирате играта на масата,така че проучване изследване,проучване!

И накрая никога не играйте в покер турнир за които не сте подготвен!Усъвършенствайте уменията си ,за да се чувствате комфортно и тогава играйте покер турнир.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ОТ ТУК

Ето тук можете да намерите всички покер зали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *