0

Онлайн Залози в Унибет – Започнете да залагате онлайн

Сподели с Приятел!

Онлайн Залози в Унибет са бързи и лесни – особено след като разберете как работи Вашия талон със Залози. Инструкции за правенето на залог.

Онлайн ЗалозиПравенето на Залози. Просто натиснете един от коефициентите от списъка със събития/коефициенти. Вашия залог ще се появи на талона със залози, заедно с детайли за събитието, коефициенти и полето, където може да въведете залога си.

Добавяне на още Залози

Просто продължете да натискате на събитията в списъка с коефициенти. Те ще бъдат автоматично добавяни към талона.

Премахването на Залози. Натиснете кошчето до полето със залога.

 

Комбинирани Залози. Различните комбинирани Залози, които могат да бъдат направени от Вашите единични залози, автоматично се появяват под единичните събития, които сте избрали. Ако сте избрали Банкери, само комбинации, включващи тези банкери, ще се появат.

Добавени и Банкери. Натиснете тук, за да изберете Вашия Банкер (събитието, което сте сигурни, че печелите, и което да включите във всяка комбинация). Оттук също можете да изберете и Добавените (събития, които искате да добавите към отделни комбинации).

Списък с Коефициенти

Списъкът с коефициенти съдържа всички оферти на Унибет за залагане на спортове и други събития. Той може да бъде направен така, че да показва само Вашите любими спортове и събития в желания от Вас ред. Същият списък може да се използва и за Вашия мобилен телефон, ако имате сметка за мобилни Залози.

Натиснете спортът или събитието и всички Залози за него ще бъдат показани.

Можете също да организирате списъка така, че да показва Залози, които Ви интересуват. Отбележете залога в кутията до него и натиснете 'Покажи'.

Залози за Политика, финанси и други различни Залози, обикновено се появяват към края на списъка.

Числото отдясно на всеки спорт или събитие, е броят на предложени залози за тази под-група в списъка със Залози.

За да намерите конкретен залог, използвайте опцията 'Намиране на Залог', която е най-горе в списъка. Може да въведедте една или повече думи, като ги разделяте с интервал (не запетая).

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *