0

Обичате ли покер, дошли сте на правилното място

Сподели с Приятел!

Унибет покер Ви предлага денонощно участие в най-бързо растящата мрежа в Европа, много маси и турнири, ВИП точки и още.

Може да играете Покер в Унибет чрез Вашия браузър или чрез нашия покер софтуер. Изтеглянето на софтуера е най-добрият вариант. Това Ви дава качествено покер изживяване, със статистики, бележки и коефициенти в реално време.

Играта в браузъра е идеална за компютри, на които не може да изтеглите софтуера, като например когато пътувате с чужд лаптоп, или когато сте в интернет кафе.

Унибет Покер е достъпен само на компютри с браузъра Internet Explorer в момента.

 

Как да започнете да играете покер?

Като клиент на Унибет, трябва само да изтеглите покер софтуера и да влезете с Вашия покер прякор. След като изтеглите софтуера е възможно да влезете в Лобито и да гледате истински игри преди да започнете. Можете да се запишете от там, или да го направите по-късно от менюто 'File' в Лобито. Ако не сте клиент на Унибет, трябва да регистрирате сметка с Унибет, преди да изтеглите софтуера и да създадете покер псевдоним.

Как да захраните пари в своята Покер сметка?

Като играч в Унибет Покер, Вие ще имате 2 портфейла. Унибет портфейл и Унибет Покер портфейл. Можете да депозирате и да теглите средства през страницата на Унибет и през покер програмата.
През уебстраницата, влезте във Вашата сметка и можете да депозирате директно във Вашия
Унибет портфейл и след това да прехвърлите средствата в покер портфейла.
През покер програмата, можете да депозирате директно от предпочитаната от Вас банка или карта. По същия начин можете и да теглите средства. Можете да превеждате средства от и към Вашия
Унибет портфейл.

Как да изтеглите пари от своята Покер сметка?

През уебстраницата. Влезте в сметката си и отидете на 'Моята Сметка'. Натиснете на 'Изтегляне'.
През покер програмата. Натиснете 'Bank' и после изберете изтегляне.
Като част от постоянните ни усилия да Ви предпазим от измами, Унибет може да изиска допълнителни документи при преводи на пари, което е стандартна процедура. Ако това някога се случи на Вас, член на нашия екип ще се свърже с Вас, за да Ви помогне и да се увери, че тегленето или депозирането са направени възможно най-бързо.

Препоръчваме на всички играчи да посетят Унибет Покер Училището. Там ще намерите покер правилата, встъпление към играта Texas Hold'em, и някои тактически съвети. Дори и опитните покер играчи ще намерят полезна информация. Правилата на всички други игри се намират на страницата на Унибет.

В Покер Лобито, може да разгледате всички маси за всички 8 покер игри. Ако маркирате маса, може да видите кой играе на нея и колко чипове имат играчите. Оттук може да отидете на масата, на която искате, като натиснете два пъти на масата или като я маркирате и натиснете "Join Table". За да се присъедините към играта, просто трябва да изберете празно място и да заредите чипове. Ако всички места на масата са заети, може да се присъедините към "Списъка с Чакащи" (Waiting List) и ще бъдете уведомен, когато има свободно място за Вас.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *