0

Няколко начина за депозиране на пари – Moneybookers

Сподели с Приятел!

Няколко начина за депозиране на пари – Moneybookers

1.Банков превод – откривате си сметка в дадена банка и превеждате от тази сметка по сметката на букмейкъра сумата, която желаете. Важно условие при превода е да отбележите основанието за превода, а то обикновенно е номера  на сметката  ви  при букмейкъра.
2.Кредитна карта – ако разполагате с кредитна карта, направете и регистрация при букмейкъра, изпратете му фотокопие от документ за самоличност и от кредитната карта и вече можете да превеждате пари. Възможно е да правите малки депозити и без да сте изпратили фотокопие на документите.

3.Дебитна карта – ако не разполагате с кредитна карта, то в офисите на Булбанк, само срещу минимална такса и лична карта, ще ви издадат дебитна карта Visa Electron International, която се приема от всички букмейкъри, които работят с Visa Electron. Захранвате картата със сума, която желаете, регистрирате я при букмейкъра и му изпращате фотокопие от картата и личната си карта. Сега вече можете да депозирате средства и да теглите печалби с тази карта.
4.MoneybookersMoneybookers е бърз и удобен електронен портфейл, за депозиране на средства и теглене на печалби. Правите си регистрация в Moneybookers с e-mail адреса си. Откривате си сметка в посочена отMoneybookers банка. Превеждате от тази смека по сметката на Moneybookers сума, която желаете, като за основание на превода посочвате седемцифрен код даден ви от Moneybookers (номера на сметката ви при тях). Парите пристигат при тях за период от 24 до 72 часа. След това влизате в сметката си при букмейкъра. Отивате на депозит чрез Moneybookers и превеждате на букмейкъра определана сума (колкото желаете, изпълнявайки минимума поставен като условие). И обратно, отивате на теглене чрез Moneybookers и може да превеждате от сметката си при букмейкъра към Moneybookers

РЕГИСТРАЦИЯ В Moneybookers

Тук трябва да попълните следните полета:
Email Въведете вашия имейл
Confirm email Въведете отново вашия имейл  
Password Парола, минимум 6 знака, като трябва да съдържа минимум една цифра в себе си.
Confirm Password Въведете отново вашата парола  
Personal account Оставете отбелязано това поле, понеже отваряте лична сметка на физическо лице.
Country of residence  Страна на пребиваване – изберете България  
Currency  Изберете желаната от вас валута (препоръчаме USD, понеже всички покер маси са предимно с щатски долари)
Preferred language  Изберете език, на който да ви се показва сметката в Moneybookers (няма български)
Turing number  Въведете числата, които виждате вдясно от самото поле (в случая 930871, но са различни за всеки)

Попълването на всички горни полета е задължително.
Когато сте готови натиснете бутона 'Next'
С натискането на бутона 'Next' преминавате към втората стъпка от регистрацията на вашия акаунт в Moneybookers. Тук на имейла, който сте посочели в предния екран ще бъде изпратен потвърдителен имейл от service@moneybookers.com със заглавие "Email verification for your Moneybookers account”.
 В този имейл ще намерите потвърдителен код, с който да потвърдите притежанието на посочения от вас имейл. Този код представлява смесица от цифри и букви с дължина от 16 знака.
Получаването на потвърдителния имейл обикновено става в рамките на няколко минути. Все пак е възможно и забавяне на получаването особено в някой от безплатните сървъри предлагащи електронни адреси, като yahoo.com.
Ако изчакате по-продължително време и все още не сте получили потвърдителния имейл можете да поискате повторното му изпращане като натиснете върху текста 'click here' разположен малко над бутона 'Verify'.
След като получите писмото, копирайте този код, и го поставете в полето 'Verification code', и натиснете бутона 'Verify'
След като сте потвърдили имейла от регистрацията, вече сте готови да преминете в третата част от регистрацията, където трябва да попълните своите лични данни.

Title  Обръщение
First name Първо име  
Last name Фамилия  
Street address Точен адрес /Пощенски кутии не се приемат/  
Postal code Пощенски адрес  
State/region  Област/община /незадължително поле/  
City/town  Град  
Did you move in last 2 years?  Изберете дали сте се местили през последните 2 г.
Phone number  Телефонен номер  
Mobile number  Мобилен телефон /незадължително поле/  
Date of birth  Дата на раждане  

Когато въведете всичко коректно натиснете бутона 'Next' долу в дясно на екрана.
След като направите това преминавате към четвъртата последна стъпка от регистрацията, в която трябва да проверите въведените до момента данни.

Ако откриете някаква грешка в личните си данни, можете да натиснете бутона
'Change personal details' в горната част на екрана и да коригирате грешката.
Ако информацията е вярна трябва да отбележите бялото квадратче в дясно от текста 'I signify my full acceptance of Moneybookers’ General Terms and Conditions of Membership', с което да дадете съгласието с условията за ползване.

След като направите това, трябва да натиснете бутона 'Confirm registration', с което ще приключите регистрацията на своята сметка в Moneybookers.
Следващият екран вече ви вкарва във вашата сметка в Moneybookers
С това процедурата по регистрация завършва и вие вече разполагате с напълно функционираща сметка в електронния портфейл Moneybookers .

Няколко начина за депозиране на пари – Moneybookers

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *