0

Нови покер играчи

Сподели с Приятел!

4 Основни грешки при нови покер играчи

Много хора си мислят  че  покерът е игра на късмета, но всъщност не е така. Много нови покер играчи  правят  грешки, които им струват много пари или отпадане от турнири. Някой новаци играят безплатни турнири и никога няма да спечелят,защото имат ужасна стратегия за игра на покер.Въпреки това,чрез  запознаването на най-често срещаните грешки в покера можете значително да увеличите шансовете си за печалба.

1.В много турнири с виртуални пари някой играчи влизат директно All-in още от първата ръка.Това може да проработи няколко пъти, но след това ще загубят.Ако залагате All-in то е добре да имате наистина добра ръка.В много от случаите в турнир с виртуални пари играчите залагат всичко без добра ръка и това им става навик и за напред в много по важни турнири.За да заложите All-in наистина трябва да имате добра ръка,за да удвоите стака си.Трябва да блафирате много рядко с All-in. All-in с лоша ръка е това което хората наричат” лош покер “.

2.При добра начална ръка не се страхувайте да повишите залога преди флопа.Ако имате добра ръка, а след това бавна игра то това може да проработи много добре.Въпреки това , когато започне поставянето на залога в игра без лимит,залогът небива да бъде твърде малък.Една от причините е ,че няма да спечелите добри пари ако заложите малко.Друга причина е,че вие давате шанс на опонента да играе с по-слаба ръка.

3.Висок залог.Някой играчи са много развълнувани, когато имат добра ръка.Те влизат в играта с All-in или правят голям залог.Не само ,че е загуба на добра ръка,но и противниците започват да разгадават вашата игра.Ако залагате големи суми само когато имате добри карти останалите играчи ще флоднат и няма да спечелите нищо.

4.В крайна сметка е важно да знаете кога да се откажете.Най-добрите играчи непрекъснато следят играта на противника,за да разберат неговите навици и стратегия на залагане.Въпреки това трябва да знаете вероятностите който имат другите играчи за по добра ръка.Освен това много нови покер играчи плащат големи суми ,когато чакат една карта за Flush или Straight .Рядко човек ще получи последна карта за Straight или Flush. Познаването на вероятностите е от ключово значение да се играе добър покер.

Нови играчи са много лесна плячка за по-опитните покер играчи.Много нови играчи правят грешки,който могат да са фатални за тях.С цел да се избегне това е важно да се проучат шансовете в покера,да анализирате това което може да има опонента и да заложите разумно.Ако направите това тогава ще имате доста успешни покер преживявания.

Повече за нови покер играчи можете да прочетете в секцията   За начинаещи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *