0

Мърмейд покер предлага 200% бонус регистрация

Сподели с Приятел!

 

Мърмейд покер предлага на всички нови играчи  200% регистрация/депозит бонус. Този бонус се отнася за първия депозит до €500, и след това вие имате 31 дни, за да го изчистите.

 

Всичко, което трябва да направите е да изтеглите Мърмейд покер софтуер, да си откриете кеш сметка и да депозирате минимум € 20. Колкото повече депозирате, толкова по-голям ще е бонусът.  

Вашият бонус регистрация, оттук нататък се поставя директно във вашата Висящ Бонус Сметка, която вие може да видите под покер инфо, след вход в лобито на играча.  Тук може да видите, колко е изплатен и колко остава. 

Правилата за изплащане на покер бонус

са прости, повече изиграни рейк ръце, по-бързо ще имате достъп до кеш бонуса. В покер ръководство/рейк структура вие ще видите схемата, която показва структурата.

 
Мърмейд покер е избрал лесна калкулация за това как вашият бонус да бъде депозиран по вашата сметка.
За всеки €25, които рейквате, €5 ще бъдат поставяни във вашата сметка и висящите ще стават съответно по-малко.
ЗАПОМНЕТЕ, че цялата сума в пота не е вашата, която се смята като рейк, процента може да се види в схемата посочена по-горе.  

Няма значение дали играете на евтини или скъпи маси, но по-високо ниво ще ви даде по-бърз достъп до вашите бонус пари. Входните такси в турнири и Сит енд Гоу също се смятат за рейк.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *