0

Магическа ръка в ParadisePoker за 15 000 евро

Сподели с Приятел!

Подразнени сте, че току-що ОТНОВО сте загубили при стартови аса срещу някой, заложил всичко и разчитал на късмета, а не на картите си? Ако е така, януари ще се окаже страхотен месец, тъй като ParadisePoker ще дава допълнително пари в игрите. Ако изобщо има момент, когато да загубиш със стартови аса е нещо хубаво, то той е сега.

Промоция „Магическа ръка”в ParadisePoker за 15 000 евро

 • Ако стартовите ви аса изгубят 3 пъти при свалянето на картите.
 • Изпратете имейл, посочващ ID номерата на трите ръце на support@paradisepoker.com
 • В рамките на 72 часа към покер сметката ви ще бъде преведен бонус от 100 евро.

Правила и условия на ParadisePoker

 1. Организатор на промоцията „Магическа ръка” за 15 000 евро е ParadisePoker.
 2. Промоцията ще се проведе между 1 януари 2011 г. и 31 януари 2011 г. или докато наградният фонд от 15 000 евро се изчерпи.
 3. Всички победители в промоцията „Магическа ръка” ще получат спечелените награди в рамките на 72 часа от изпращане на имейл до посочения адрес.
  • Всички заявени награди подлежат на проверка от представител на ParadisePoker.
  • Във всяко такова искане трябва да се посочва ID на ръката и подробности за ръката.
 4. Заявени награди от „Магическа ръка”:
  • Печеливша ръка със стартови аса, които са били победени при финално сваляне на картите.
  • Всички ръце трябва да бъдат изиграни за реални пари на маси Texas Hold'em.
  • Ръката трябва да достигне до финално сваляне на картите.
  • Поне 4 играчи трябва да са участвали при ръката.
 5. Всички печеливши потребителски сметки в  ParadisePoker подлежат на стандартни проверки за сигурност и срещу измами, за да се гарантира, че отговарят на правилата и условията на промоцията и на цялостната мрежа.
 6. Клиентите на  ParadisePoker могат да заявяват няколко печалби от „Магически ръце”.
 7. Минималният лимит на масата е необходимо да бъде 0.12c/0.25c за маси без лимит ( NL) и пот лимит маси. и 0.25c/0.50c за лимит маси. И двете карти на съответният играч, трябва да бъдат ползвани. Необходим е минимум от 4 играчи на маса от вида Тексас Холд'ем за реални пари.
 8. Ежедневно на съответния уебсайт ще бъде публикувана информация за оставащата сума в наградния фонд, за да могат клиентите да се запознаят с нея възможно най-рано всеки ден.
 9. Покер мениджърите на  ParadisePoker си запазват правото да взимат решения и да променят резултатите по собствена преценка.
 10. ParadisePoker си запазва правото да използва прякора и/или първото име и инициала на фамилията в разумен брой маркетинг кампании и/или бъдещи промоции.
 11. Всеки играч, за когото се установи, че не играе максимално в собствен интерес, за да позволи на друг участник да спечели промоционална награда, ще бъде дисквалифициран, а всичките му сметки – блокирани.
 12. Всякакви обсъждания в чат приложението, отнасящи се до това да се позволи на дадени играчи да получат печеливша ръка или умишлена игра, която не е в интерес на самия участник, ще доведат до дисквалификация и блокиране на сметката.
 13. ParadisePoker си запазва правото да оттегля или променя тази промоция по всяко време и да отказва участие в нея на който и да е играч.
 14. Общата (и максимална) сума, която може да бъде спечелена в тази промоция, е 15 000 евро.
 15. В случай на срив или разпадане на предоставяната услуга, ParadisePoker си запазва правото да промени датите или да удължи промоцията. ParadisePoker е единствеият арбитър, който решава дали да се проведе отново промоцията.
 16. ParadisePoker си запазва правото да откаже тази оферта на който и да е играч или да оттегли тази/или част от тази оферта/промоция по всяко време. Организаторът не носи отговорност за никакво прекъсване на връзката според общите правила на покер залите на ParadisePoker. Ако играта бъде прекъсната поради проблеми в системата или мрежата, ParadisePoker си запазва правото да разреши въпроса както счете за уместно.
 17. Никой директор, служител, консултант или агент на ParadisePoker или която и да е компания от същата група, или нейните доставчици, или търговски партньори, няма право да участва в която и да е от горепосочените промоции – както пряко, така и непряко. Това ограничение се отнася също за роднините на въпросните служители, като под “роднини” се има предвид, без да се ограничава до: съпрузи, партньори, родители, деца, братя и сестри.

ParadisePoker ? – Играйте сега!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *