0

Лампард или Руни ?Избери своя коз сега в Унибет!

Сподели с Приятел!

Направете България европейски шампион! Заложете в Унибет и спечелете от това мини футболно първенство, наречено FOOTBALL KNOCK-OUT!

Приятна Игра!

Играйте Сега в Унибет!

Лампард или Руни ?Избери своя коз сега в Унибет!

Опитайте играта Футболни Козове. Изберете измежду най-добрите футболисти в света! Ако мислите, че познавате футболните звезди достатъчно добре, това е перфектната игра за Вас. Използвайте знанията си и спечелите пари!

Унибет

ИГРАЙТЕ СЕГА!

Кено: Изберете и Спечелете!

Играли ли сте Кено? Тази фантастична игра е лесна и Ви дава уникална възможност да спечелите ужасно много пари! Изберете от 1 до 15 числа и се надявайте, че изтеглените 20 топки ще съдържат възможно най-много от избраните от Вас числа. Колкото повече съвпадат, толкова повече печелите. Лесно и интересно!

Играйте Сега в  в Унибет!!

Мачът вече започна но ти не беше пред компютъра вкъщи, за да заложиш?! Използвай апликациите ни за залози от мобилен телефон и се наслади на разнообразните ни коефицинти където и да си. Независимо дали се нуждаеш от програма за iPhone, Android, WAP или JAVA, Унибет ти предлага тази удобна опция за залози на живо на m.unibet.com!

За да регистрирате нова сметка в Унибет, натиснете "Регистрирайте се сега" в полето Моята Сметка, в горния десен ъгъл на страницата. Трите стъпки отнемат само няколко минути и трябва да го направите само веднъж. След това ще сте готови да играете за истински пари. Инструкции за отварянето на сметка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *