0

Класирайте се онлайн за Сезон 3 на PokerStars

Сподели с Приятел!

Сателитите за Сезон 3 на PokerStars вече започнаха!

Сателитите за ANZPT Adelaide се провеждат в момента и ви дават шанс да спечелите пакет, включващ входа за Главния турнир, престой в хотел и разходи.

Сезон 3 на изключително успешната Australia and New Zealand Poker Tour се завърна и обещава да бъде по-внушителен и голям от всякога. Следвайки славните постижения на миналия сезон, новите турнири ще се проведат в същите осем града в двете държави като всяка спирка ще бъде свидетел на покер турнири с огромни парични награди.

 

Имате възможност да спечелите мястото си онлайн в PokerStars и да се присъедините към най-добрите играчи от региона, включително и членове на Team PokerStars Pro като Джо Хачем и Лий Нелсън, както и стотици играчи, класирали се през PokerStars, в борбата за шампионските титли. Навсякъде ви очакват великолепни парични награди, както и гордостта от факта, че ще бъдете един от най-добрите играчи в Австралия и Нова Зеландия. Класирайте се сега през PokerStars и усъвършенствайте играта си!

 

PokerStars

Най-интересното от Сезон 2 на PokerStars

Сезон 2 беше най-големият и успешен в историята на ANZPT, в който най-известните играчи от региона взеха участие в осем напрегнати битки. Дани 'Brotha D' Леаоасавай спечели финала на сезона в Дарвин и си тръгна с AUD $57 000. Списъкът с други големи победители включва Ренни Карневале, който победи в Аделайде и получи AUD $165 900, Team PokerStars Pro Тони Хачем, който финишира първи в Пърт и грабна AUD $132 750, и Анжело Хантай с внушителната сума от AUD $219 432 за победата в Сидни. Обиколката посети и Канбера в Австралия, където Джейсън Грей спечели титлата и сумата от $95 930, Куинстаун в Нова Зеландия с победител Джулиън Коен, който получи $73 630, както и Голд Кост и Мелбърн в Австралия, където шампионските титли бяха присъдени съответно на Нуав Кашиан и Мартин Козлов.

Сателитите за Сезон 3 на PokerStars вече започнаха!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *