0

Как да направя залог на Живо в Унибет?

Сподели с Приятел!

Трябва да сте клиент на Унибет, за да направите залог на живо. Ако не сте, регистрирайте се сега!

 

Ако вече сте клиент на Унибет:

Влезте във Вашата Унибет сметка
– Натиснете 'На Живо', след това натиснете мача, на който искате да заложите

– Коефициентите ще се появят в отделен прозорец. Натиснете на изхода, на който искате да заложите, въведете залога си и го потвърдете
– Освен ако залозите не са прекратени, или няма смяна на коефициентите в следващите няколко секунди (тогава всички залози са невалидни), Вашия залог е направен! Може да прегледате залозите си в 'История' във 'Моята Сметка'

Какво показват сумите под коефициентите?

 

След като сте направили поне 1 залог, Вашите потенциални печалби/загуби, ще бъдат показани под коефициентите в прозореца за залози на живо. Синьото означава печалба, червеното – загуба.

Кога получавам печалбите си от залог на Живо?

Залози за събития, които се случват по време на мача, се уреждат веднага, щом изходът е ясен. Например, залог за "Над/Под 1.5 гола" се урежда веднага след като е отбелязан вторият гол. Парите влизат директно във Вашата Унибет сметка и са на разположение за други залози.

Какво е 'Ca$h-In'?

По време на събитие, имате възможността да кеширате залога си ,преди изходът да е решен.
Тези примери поясняват най-добре:
Пример 1:
Резултатът на полувремето между Барселона и Валенсия е 0-0. Правите залог от £10, че Барселона ще спечели, при коефициент от 2.00. След няколко минути от второто полувреме, Барселона повежда с 1-0. Коефициентът за Барселона сега е 1.10, но Вие считате, че Валенсия играят добре и имат добри шансове да отбележат и равенство, или дори победа за Валенсия, са възможни. Имате опцията 'Ca$h-In', и може да кеширате залога си и да получите £17. Вашата печалба е подсигурена и уредена, каквото и да се случи в мача оттук нататък.
Пример 2:
Резултатът на полувремето между Барселона и Валенсия е 0-0. Правите залог от £10, че Барселона ще спечели, при коефициент от 2.00. В 65 минута, резултатът все още е 0-0 и коефициентът за Барселона е вече 3.00. Равенството, или дори победа за Валенсия, изглежда вероятно. Вместо да загубите целия си залог, може да решите да намалите загубата си и да използвате опцията 'Ca$h-In', и да получите £5.70 веднага.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *